Vår kennels stammoder Änglahund!

 

Excerno Cocheta Does "CHIA".

Född: 2005-11-29

Reg nr: S12439/2006

Färg: Blå/svart

HD: B

ED: 0

Ögon: UA vid ögonlysningar.

Avliden: Sommar 2017. För alltid i våra minnen och våra hjärtan <3

 

En underbar tik som förgyller våra dagar. Har varit en helt underbar mamma till de 4 kullar hon fött upp. En helt underbar mormor och gammelmormor som tar hand om sina barnbarn och barnbarns på allra bästa sätt.

 

En otroligt arbetsglad tik som är duktig på allt som hon erbjuds.

 

Chia´s kullar:

  • Z-kullen
  • H-kullen
  • Moon-kullen
  • Diva-kullen

sep 2016.

November 2016

Blogginlägg Chia.

En så där lagom dag.

Vaknade till en halvt mulen tisdag (vädret har nog inte riktigt bestämt sig för om det ska vara sol eller mulet) och den där måndagskänslan är som vanligt borta. Det är dock ingen vanlig tisdag...

läs mer 0 Kommentarer

Hundträning och hundgodis

Tiden räckte inte till för mer datorgöra under gårdagen då hela dagen gick åt till att julpynta hemmet. Men nu finns tiden så här kommer bl a filmerna från vår träning i fredags.

läs mer 0 Kommentarer

En ny frisyr.

Varför ska man hålla på att plåga en gammal hund? Varför ska man tänka på vad man själv vill ha? Efter mycket övervägande la jag mina egna känslor åt sidan och gjorde det som var bäst för fina Chia.

läs mer 0 Kommentarer

Gamla Chia gjorde min morgon.

Gamla tanten Chia som sätter griller i huvudet på mig då och då. Igår var jag så orolig då hon inte ville följa med ut på morgonpromenaden (vilket i o s inte är så ovanligt) och hon ville inte äta frukost och hon bara låg och verkade supertrött. Jag var nästan på väg till veterinär med henne.

läs mer 0 Kommentarer