Falukorv med purjolök

Det här är en rätt som gått i arv från mina föräldrar. Jag är egentligen ingen "korvmänniska", till resten av min familjs stora "sorg". Den här korvlådan är dock något som faller mig väldigt gott i smaken. 

 

Lite reklam måste jag göra. Korven är tillverkad av Marieholmskorv  och du hittar den hos Storgatans Kött och Chark i Höör (mitt i Skåne). En liten lokal butik som har svenskt nöt, fläsk och lammkött samt massor utav chark och allt säljs över disk.

https://www.facebook.com/groups/304657012976844/permalink/2212502248858968/

läs mer

Kunde vara lika matglad som jag.

Att få mat i dräktiga Stella är ett heltidsprojekt. Det är inte bara mycket jobb, det kostar mycket pengar också då jag ständigt får köpa ny mat. Hunden är inte intresserad av något mer än vår mat och det innebär att hon inte får i sig tillräckligt med bra näring.

läs mer 0 Kommentarer

Kursavslutning och dräktighetsdygn 49.

Ohoj vad tiden går! Det är åter måndag och jag är ganska tacksam för att denna helgen är över, en helg jag inte såg fram emot precis. Det är måndag och nu blickar jag mot nästa helg som kommer bli en mycket spännande helg.

läs mer 0 Kommentarer

Ett bra dagsverke - groming.

Sitter i min ensamhet och tar en paus innan jag tar en dusch och därefter slår mig ner i  i tv-soffan. D är på firmafest (hade varit kul att få hänga med då han träffar mina gamla arbetskamrater) så jag och hundarna ska ha myskväll med räkor och melodifestivalen.

läs mer 0 Kommentarer

Denna underbara Friggan.

Denna tisdag blev det kvällsblogg istället för morgonblogg. Anledningen var den att jag har så mycket jobb att göra och jag valde det istället för blogg ifall orken skulle tryta. Natten har inte varit den bästa så jag visste inte hur länge jag skulle hålla ihop.

läs mer 0 Kommentarer
Test via mobile 


Test från mobilen.