1 hane finns kvar att tinga!

Lightschaps Sankta ...

Valpkull om 4 tikar och 4 hanar födda 13 december 2018. 

Föräldrarna.

Pappa Bluey och Mamma Frigg.
Pappa Bluey och Mamma Frigg.
Ultraljud 2018-11-12 då vi såg 6-7 friska och levnadsglada valpar.
Ultraljud 2018-11-12 då vi såg 6-7 friska och levnadsglada valpar.

 Vi har nu parat vår underbara vita skönhet - Bidibianka´s Friggi "FRIGG" i oktober och en härlig kull valpar väntas i mitten av december för leverans i februari 2019.

Frigg är vår härliga mystjej, en tjej som charmar alla hon träffar på. Frigg är den i flocken som utmärker sig tack vare sin underbara vita färg och fina temperament. Hon har 3 kullar sedan tidigare och är en helt underbar mamma som hjälper sin valpar in i hundlivet på allra bästa sätt. Tidigare har Frigg fått valpar i färgerna blå/svart, svart/vit, svart, brun, brun/vit. Vad det blir i denna kombinationen återstår att se,

Blivande pappan.

Hairball´s Balduini Bluey "BLUEY"   NO40218/13

Pappa Bluey är en väldigt mysig hane men ett härligt temperament. Han är mycket social älskar livet tillsammans med husse och sonen Challe. De bor i Norge, strax utanför Oslo.

 

Vi har gjort denna kombinationen tidigare vilket gett ett gäng helt underbara individer som är högt älskade av sina familjer. Lightschaps Thrones-kullen.


Allergivänlig ras?

Jag håller mig till fakta och kommer därför allergentesta Frigg  och den blivande pappan för att ha lite hum om vilka allergennivåer valpkullen ev kan komma att hamna på. Vi började göra detta testet på förra valpkullen, där du kan läsa mer om testet och hur vida allergivänlig rasen är. Ja, testen visar att vår förra valpkull är mycket allergivänlig och jag är säker på att vi kommer få samma resultat i den här kommande kullen.


Är du intresserad av en valp ur denna valpkullen?

Läs mer under "KÖPA VALP" samt hör av dig via ett mail eller telefonsamtal.

 

Monica: 070-8922307
mail: info@lightschapskennel.com (eller använd formulären under "KONTAKT".)


Vi är godkända av Länsstyrelsen i Skåne!

Augusti 2012 fick vi, efter att vi skickat in en ansökan för fler än 2 valpkullar/år,  besök av Länsstyrelse för kontroll av vårt hem, hundgårdar, valphagar, våra hundar mm. Det var ett sk Flygande besök (tid ej bokad). Vi fick mer än godkänt på alla punkter och vi är så stolta över att kunna visa upp detta intyg vid önskemål!

Vi har haft besök av SKK kennelkonsulenter i februari 2014. Vi fick MVG på protokollet!

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.