Denna underbara Friggan.

Denna tisdag blev det kvällsblogg istället för morgonblogg. Anledningen var den att jag har så mycket jobb att göra och jag valde det istället för blogg ifall orken skulle tryta. Natten har inte varit den bästa så jag visste inte hur länge jag skulle hålla ihop.

Flitens lampa har lyst över mitt huvud idag. Jag har i alla fall fått gjort ca 1/3 av allt som jag borde gjort denna tisdag. Jag har kommit en bit på vägen och jag tror jag har gjort rätt prioriteringar i mina arbetsuppgifter.

 

Nästa vecka är det åter dags för kursstart och som vanligt startar inte alla planerade kurser upp. Man får trixa och mixa, maila och ringa kursdeltagare om tidändringar mm. Jag har faktiskt hunnit med allt detta och min röst har hållit ihop för alla telefonsamtal, liksom hostan som hållit sig på avstånd.

 

Mitt i allt detta har jag/vi plötsligt börjat smida lite planer och det är planer som kräver planering. Om planerna ska sättas i stöpet nu eller i framtiden är det bara vi som vet. Dig håller jag på sträckbänken ett tag till :-) Det är planer som kräver extra jobb och detta har jag idag fått blanda med annat jobb. Har man inte jobb skapar man sig jobb... Kanske handlar det om en liten investering ;-)

Fina Friggan! Denna tjej som har varit så duktig idag hos veterinären. Det var dags för den årliga ögonlysningen och hon fick UA i rumpan. Hon skötte sig exemplariskt och jag fick veta att hon hade en helt otroligt perfekt synnerv! Inte konstigt att Friggan ser allt på mils avstånd :-) Nu är det gjort och vi kan smida planer för ett helt år framåt.

Lite jobb kvar att fixa samt avsluta arbetsdagen med en skrivbordsröjning. Sen blir det en välbehövd dusch och därefter pannkaksgräddning inför kvällens tv-soffa.

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0