Allt är segt och snöbomb.

Internet är mer än segt, ca 3 mbit/sek för tillfället. Jag själv är mer än seg då jag drog på mig en förkylning med hemsk hosta under min Norgevistelse. Jag får inte sova och lätt feber gör att jag har klister i hela kroppen, inkl fingrar så de knappt orkar klinka på tangentbordet. Stella mår i alla fall bra men är så seg med maten. Ja, allt är ganska segt för tillfället. Dock underbart väder och dagens blogg kommer enbart bestå av underbara vinterbilder.

Jag älskar snö. Hundarna älskar snö och ännu mer älskar vi snön när det dessutom är strålande solsken från klarblå himmel, som denna fredag.

Snart ska jag åka iväg och handla ny mat till dräktiga Stella. Hon äter så dåligt så jag måste hitta något som är nyttigt och smakrikt. Annars blir fredagen lugn så att jag kan bota min förbaskade förkylning som tar musten ur mig. Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Jessica Cassland (lördag, 25 februari 2017 23:01)

    Så härliga bilder på alla grynen❤️ Stella är ingen storätare annars heller va?