Ny vecka, nytt besked och ny familjemedlem.

Nu händer det minsann grejor! Det är ALLA HJÄRTANS DAG idag och då ska man älska sina älskade lite extra mycket. Igår hämtade vi hem en riktigt söt liten ulltuss och idag går Stella in på ny vecka samt vi ska göra nytt mer lyckat ultraljud i eftermiddag.

Det var ett spänt gäng som satt i bilen som tog oss till det mina föräldrar längtat så efter, deras lilla Thilda. Hon var igår 8 veckor, besiktigad och allt annat som hör till, och det var dags för henne att lämna uppfödaren och flytta hemifrån.

 

Denna dag är säkert en av de jobbigaste dagarna i en hunds liv. Att skiljas från mamma och sina syskon, tryggheten mm. Men Thilda tog det hela med ro. Hon sa inte ett ljud där hon sov i sin bur hela vägen hem. Kvällen tillbringade hon tillsammans med sin nya husse och matte i tv-soffan. Natten har varit exemplarisk.

Om en liten stund kommer de hit en runda så hon får träffa mina hundar.

Vecka 5, dygn 29.

Ja då går Stella in i en ny vecka, en vecka som är väldigt händelserik i magen. Utvecklingen hos embryon sker i raketfart. På måndag (dygn 35) tar embryoperioden slut och kallas därefter för foster.

 

Stella åt frukosten lite bättre i morse. Kan väl inte säga att hon har någon vidare aptit men hon smakade i alla fall på den. Känns skönt att veta att hon fått i sig lite näring i alla fall.

 

Klockan 14.00 är det äntligen dags för ultraljud och jag ska få veta hur många valpar det kan tänka sig finnas i magen. Rapport kommer!

Dags att fixa lite saker. Har massor att göra då jag åker till Norge på torsdag för att hjälpa en god vän föda fram ett gäng valpar. Tiken som ska ha valpar kommer från min uppfödning, Lightschaps Anemone "FRÖJA". Hon är rund som en tunna så vi kan nog vänta oss ett bra gäng valpar.

http://www.happyschaps.com/420408784

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0