Föreläsning och misslyckat ultraljud.

Igår var det dags för ultraljud på Stella för att bekräfta hennes dräktighet. Tyvärr var inte inte veterinären lika kunnig inom detta område som den veterinären jag brukar anlita. Stella var på dygn 25 igår, en tid då det går bra att se små valpar på ultraljud. Veterinären såg några fosterblåsor men han kunde inte få till det så han kunde se valpar. Det konstaterades att Stella är dräktig men det gick inte att se några hjärtan ticka eller hur många som gömmer sig i magen. Jag var välkommen tillbaka. På tisdag/onsdag görs ett nytt försök.

Föreläsning - hundens inlärning.

Då var det åter en sådan dag så att det inbygda redigeringsprogrammet för bilder inte fungerar. Du får alltså titta på dem med huvudet på sniskan. Sorry!

 

Det gick så bra på den efterlängtade föreläsningen som handlade om hundens inlärning och hur vi som hundtränare kan lära hunden. Mycket av föreläsningen handlade om hur vi kan påverka och träna efter hundens känslor. Mycket lärorikt och du som hade kunnat men valde att inte gå, gjorde ett stort misstag :-) Mail med föreläsningen skickas till alla deltagare under dagen.

 

Med mig hade jag Daiki, hunden ni ser på bilderna ovan. Hon har lite obehaglig känsla kopplad till människor och var kan man socialisera en sådan hund bättre än på denna föreläsningen? Hon var så duktig och hon lärde sig så mycket denna kväll.

Stella, dräktighetsdygn 26

Frukosten är då ingen hit, tycker Stella. Jag måste köpa ny, annan mat till henne då jag tror hon inte gillar detta fodret. På kvällen äter hon dock med ganska god aptit så jag är inte speciellt orolig. Skulle bara vilja att hon fördelar matintaget lite mer över dagen.

 

Dygn 25 (igår): Fostren är nu ca 2 cm stora.

Dygn 26: Idag separeras tårna på baktassarna.

Idag är det lördag och det innebär hundträningsdag för mig, men jag fick tyvärr ställa in då det är svårt att ta toaletten med mig ut till träningsplanen. Min mage är inte riktigt med mig idag.

 

Önskar dig en trevlig lördag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0