Vi är alla samlade.

Oj, redan torsdag! Sitter vid köksbordet med dator och god frukost, under tiden ligger det 6 underbara Schapendoestikar runt mina fötter. Flocken är åter komplett!

Vår kära Frigg (som blir faster till våra väntade valpar) har varit på kolla en vecka. Hon fick följa med Sofia hem till hennes familj förra onsdagen för lite privatträning. Frigg, husse D och Sofia tränar nämligen Mantrailing varje onsdag och där behövs det massor av träning mellan kurskvällarna. Snälla Sofia ställer mer än gärna upp med denna träningen. Igår ville dock D ha hem Friggan så igår kväll blev flocken komplett, dock med ytterligare 1 flockmedlem. Vad tyckte Frigg om det då? Nja, hon kunde inte riktigt se vitsen med att Lady var här på besök, en nykomling i Friggs flock! Hm, det morrades och gruffades lite men efter en stund var de två lika goda vänner som resten av flocken har blivit med fina Lady.

Så nu sitter jag alltså här efter en härlig morgonrunda i det, som vanligt, grådisiga vädret med leriga åkermarker att traska runt på. Hundarna har ätit sin frukost och ligger nu och snarkar runt mina fötter.

En liten film från gårdagens morgonpromenad.

Även dräktiga Stella är nöjd och belåten idag, efter att fått vara instruktörshund igår på min valpkurs i Lund. Inte ofta jag tar med en dräktig hund på kurs, pga smittorisk, men då det bara är vi i lokalen och vi skulle träffa ett gäng valpar kände jag mig lugn. Hon kan inte gå här "och skrota" i ytterligare 7 veckor. Hon älskar ju att vara med mig på kurs så någon vecka till får hon följa med, om hon vill. Hon skötte sig som vanligt med bravur, min älskade Stella <3

Nu är det dags att få lite gjort i det här huset. Önskar dig en trevlig Torsdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0