Vardagsliv med nykomling

Dagarna har sprungit iväg och min vanliga skrivarlust har inte infunnit sig, förrän idag. En måndagsmorgon som är som de flesta måndagsmorgnar i mitt liv. En måndag med härligt besök, jobb och början på en lång väntan.

Jag åkte till Norge tillsammans med en hund, Stella och jag åkte hem från Norge tillsammans med två hundar, Stella och Lady.

 

Lady är dotter till min älskade India och pappa är underbara Gandhi, LS Lotus Una Lady.

 

Hon är inte så glad i andra hundar så hon fick följa med mig hem för att lära sig det så nyttiga flocklivet och gå på hundkurser. Matte har ett skadat knä så jag ger den hjälp jag kan, socialisering.

 

Jag hoppas hon snabbt lär sig att andra hundar är trevliga varelser att umgås med och att man inte behöver skälla ut dem med hysteriska skall.

Lady är en riktig myshund som så mycket hon kan vill ligga i knä och bli klappad. Ännu så länge har hon inte kommit igång med att leka med våra andra hundar, men jag kan se små tecken så det lär nog snart komma igång. Hon är accepterad i flocken men de håller ett vakande öga på henne.

Och så har vi då förhoppningsvis dräktiga Stella som är grunden till en lång väntan och fundering. Har det tagit sig? Är hon dräktig? Kommer hon föda fram ett gäng underbara Lightschaps Olympia .... -valpar runt den 20 mars?

Det är klart att hon kommer göra det! Så klart ser jag det jag vill se så visst luktar de andra tikarna henne lite extra i rumpan nu. Visst har hon redan nu blivit mycket lugnare, mer värdig liksom. Att hon gått helt ur löp, det är jag helt säker på. Visst är hon lika svullen i vulvan nu som vid parning... Ja det är många tecken som visar att det har börjat gro små frön inne i Stellamagen.

Ja det är en lång väntan tills jag kan vara helt säker. En lång väntan och åtskilliga funderingar. Jag längtar som en tok tills det är dags att göra ultraljud, runt dygn 25 i dräktigheten. Tid är beställd till 10 feb kl 11.00.

 

Nu ska jag jobba undan lite innan det är dags att åka iväg för att hälsa på mamma och pappas lilla Thilda. Önskar dig en trevlig måndag.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0