Resa eller inte resa?

Väntan fortsätter och nu börjar lite oro inträda. Ska jag ta mig till Malmö djursjukhus idag för att göra ett fertilitetstest eller ska jag avvakta till i morgon? Är hon  på väg mot höglöp eller inte???

Kanske ska man chilla lika mycket som det här gänget gör om dagarna medan jag sitter och jobbar vid datorn. Kanske ska man bara låta tiden gå och Stella är redo när hon är redo. Jo, så är det så klart då det inte finns så mycket man kan påverka, men jag vill ju veta. Jag vill ha klara tecken på att nu är det på gång, nu måste vi åka. Stella är lugn som en filbunke och visar inga tecken alls åt något av hållen. Jag vill ju inte missa höglöpet och en chans till parning.

Även Heidieh löper och jag tror att de började ungefär samtidigt. Hon visar inte heller något tecken på höglöp men jag har för mig att vi har parat henne runt dygn 12. Idag är Stella på dygn 9 i löpet. Det borde bli mer aktivitet mellan hundarna när höglöp inträder. Så brukar det i alla fall vara.

Jag har ju helt glömt bort att berätta... Om 4 veckor kommer det in en ny valp i familjen. Det är mina föräldrar som äntligen bestämt sig för att skaffa en ny familjemedlem. Deras fina Kalle gick bort för lite mer än 1 år sedan och saknaden efter hund är stor.

 

En vän till mig fick valpar. Tibetansk Spaniel och det är den rasen de ville ha. Vi åkte och tittade och som vanligt kan man inte bara titta. De (och jag) bestämde sig för en liten Thilda. En underbar, söt lite tik som kommer bli lik sin fina mamma. Första bilden är pappa Gizmo och andra bilden är mamma Sessan.

Är du intresserad av en fin "Tibbe"valp finns det 2 otroligt vackra hanar kvar att tinga.

www.landgold.nu

Japp, jag har bestämt mig! Vi avvaktar med avresa mot Norge till åtminstone måndag. Eventuellt åker jag iväg och gör testet i morgon eftermiddag. Vi får se, men någon avresa i morgon blir det i alla fall inte.

 

Önskar dig en trevlig lördag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0