Uppstart

Dagen börjar som de allra flesta vardagar börjar men idag börjar den med en stor vällustkänsla i kroppen. Jag är sååå nöjd.

Som sagt, denna tisdagsmorgon börjar som de flesta av mina vardagsmornar gör. En bricka laddad med ägg, mackor, kaffe, vatten och de dagliga vitaminerna. Detta intas under tiden som jag startar igång min dator och bloggar. När frukosten är avklarad är bloggen klar och dagens arbete tar vid. I dag har jag någon timme skrivbordsarbete framför mig innan jag tar tag i det som är i världens största behov just nu, en städning. Nästa dagens projekt är att laga middag och bjuda dottern och resten av familjen innan jag ger mig iväg mot Tygelsjö för nästa kursuppstart.

Jag hade 2 kursuppstarter igår för mitt älskade Bonizas Hundskola. Båda dessa starter var i ridhuset som vi hyr in oss i, strax utanför Eslöv. Först ut var en valpkurs och därefter en fortsättningskurs. Bilderna ovan är från valpkursen. Så otroligt trevliga kursdeltagare och helt underbara valpar. Med mig hade jag Frigg som gick runt och höll koll så att alla skötte sig.

Hon är duktig, min Frigg. Hon lekte så fint med valparna och blev någon lite hårdhänt lockade hon bort den hårdhänta valpen. Hon gick lös under båda kurserna och höll sig ständigt vid min sida. Tränade vi så tränade vi, annars bara följde hon efter mig eller gick och la sig på sin filt. Frigg = drömhunden.

Fortsättning 1 låg i hårdträning. Det är en stor grupp men då vi har gott om plats är det inga problem. Vi började med att få upp kontakten mellan hund och förare och sen blev det följsamhet i massor och kvällen avslutades med en början på platsliggning.

 

Jag njöt hela kvällen och var helt lyrisk när jag kom hem. Den känsla sitter fortfarande i min kropp. Nu ser jag fram emot kvällens uppstart av ytterligare en valpkurs.

Det går framåt med Stellas löp. Hon har det bra hon, behöver inte hålla sig själv ren för det fixar mormor Chia åt henne... urk... men det är ju hundar. I går började hon röra svansen lite när Chia hjälpte henne så jag tror att söndag kan vara lagom tid för oss att ge oss av mot Norge.

 

Jag fick igår 2 filmer från den blivande pappan Walter.

Det var det hela... Frukosten är avklarad och det är dags att ta tag i dagens skrivbordsarbete.

 

Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0