Babianrumpa och aktiv helg.

Lilla tjejen, sååå svullen i rumpan. Liknar en babianrumpa men så lycklig jag är över att löpet kommit igång. Dock blir det ingen aktivitet för henne i helgen...

Det ligger ca 1,5 lite smånervös vecka framför oss. Vi får absolut inte missa hennes höglöp som kan komma precis när som helst. Jag har varit dålig på anteckna från hennes förra löp och har ingen aning om det kommer 1 vecka in i löpet, 5 dagar in i löpet eller på dygn 20 i löpet. Inte den blekaste aning. Den andra frågan är om jag och Stella ska ta oss på egen hand till Norge eller om D följer med. Kan inte D följa med, kan då någon annan följa med? Jag har inga problem med att köra på egen hand men familjen har det :-)

Norska Walter står redo för sin kommande date. Detta ska bli så spännande och så underbart. Vad jag längtar till det är dags att ge oss iväg för att träffa honom och hans familj samt min kära vän Hanne.

Helgen ja. Meningen var att jag och Klinga skulle lära oss "Do as I do"-nybörjare under lördag och söndag eftermiddag, men planerna blev ändrade då Klinga är iväg med handler Sofia och tävlar i juniorhandling på My Dog i Göteborg. Ok, då får Stella följa med! Planerna fick plötsligt ändras igår igen i o m att Stella började löpa. Med på kursen följer Frigg och det kommer gå superbra då hon verkar vara väldigt sugen på att det ska hända något kul i hennes liv. Det här kommer bli så spännande. Dock börjar lördagen med en föreläsning om hundens inlärningsförmåga. Har du tid och ork finns det platser kvar och föreläsningen kostar bara en ynka 50-lapp. Jag lovar att du kommer lära dig så mycket nyttigheter.

http://www.sbkeslov.se/default.asp?iID=GGLKKF

Dagens frukost är avklarad och nu ska jag sätta mig och jobba en liten stund innan det är dags att röja och starta tvättmaskinen. Jag planerar att ta en skogstur med hundarna i efteriddag då det är så himla fint väder, strålande sol, vindstilla och ca -9 grader. Bra med kläder gör det inget om det biter lite i kinderna.

 

Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0