Efter regn kommer solsken.

De senaste 2 veckorna har bestått av ganska mycket "mörker" för min del men äntligen kan jag se lite ljus i mörkret. En lång längtan är över.

Tyvärr är det inte Stellas löp som jag äntligen kunnat sluta vänta på, det lär vi tydligen få vänta ytterligare dagar/veckor eller hemska tanke, månader på. Jag känner och klämmer henne i rumpan nittioelva gånger om dagen men nä, den är alltid lika. Inget löp på gång i dag i alla fall. Men om nu annat börjat vända så kanske även hennes löp börjat vända...

 

Nä, den låååånga väntan som jag "genomlidit" och idag är slut gäller en ny mobiltelefon. Det är absolut inget fel på min mobil men har man möjlighet att byta till en ny när det kommer ut nya modeller så varför ska man då inte göra det? Jag har Telenor Change och det innebär att man kan byta mobil varje år utan extra månadskostnad (ok, avbetalningen förlängs ju men det är ok för mig). I augusti kunde jag utnyttja detta och bokade upp mig för en Samsung Note 7, men som alla vet så "brann" den inne. Det blev ingen sådan och jag ändrade min bokning till en Iphone 7+. Så ja, jag har väntat och väntat på denna mobil sedan augusti. I morse vid 5-tiden kom ett sms som meddelade att jag idag kan hämta ut min nya mobil i butiken som jag gjort bokningen.

Herman och Stella myser i soffan.
Herman och Stella myser i soffan.

Nu vet nog alla vart jag kommer tillbringa min torsdag, just det på Telenors butik i Lund. Kan ju tänka mig hur mycket människor det är som ska hämta ut sin nya mobil och hur mycket människor det är som ska köpa nya mobiler till sina barn, sambo, fru, man osv. Det kommer vara kaos i butiken och om jag hade varit förnuftig, vilket jag aldrig är, så hade jag väntat till mellandagarna och hämta ut min mobil. Min torsdag blir att köa och köa och köa... Knasiga jag.

Nu är det lilla ljuset inte bara en ny mobiltelefon. Äntligen kan jag säga att ryggen blir bättre och bättre. Idag känns den faktiskt bra mycket bättre än vad den gjorde igår. Jag kan sitta här på stolen utan att det gör ont, såvida jag inte vrider mig på ett speciellt sätt. Jag behöver inte stå och djupandas en stund när jag rest mig från stolen innan jag kan ta ett steg. Det känns nästan som att jag flyger på små moln denna förmiddag :-) Minns knappt hur det kändes att inte ha ont i ryggen.

Kanske finns det en chans att jag äntligen kan bli helt klar med den fina shoppen på Bonizas Hundskola, shoppen där du kan beställa Metizosele (antidragsele), halsband, koppel, godisväska men också olika träningsleksaker och träningsredskap.

För detta arbete gäller det ju att kunna sitta på en stol under längre stund. Jag ska i alla fall göra ett försök.

 

Nu ska jag åter klämma Stella i rumpan, plocka in frukosten... nä i fel ordning :-) Vi tar frukosten före kläm i rumpan. Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0