En sena som ryggen hänger i?

Ja varför kan ryggen inte skicka ett mail? Det gör så himla ont och med ryggont blir man så hämmad i allt vad man ska göra. Att ligga ner är väl det som är minst smärtsamt, därefter att gå och stå. Att sitta är förenat med grym smärta och av den anledningen är jag väldigt lite aktiv vid datorn och bloggen. Jag får sitta i omgångar som jag varvar med att gå och ligga. Detta är så himla jobbigt och jag känner mig totalt värdelös. Dock är jag lyckligt lottad som klarat mig utan minsta ons till ryggont under mitt livs första 50 år. Tänk min stackars man som levt med sin onda rygg i årtionden, usch, jag lider med honom.

 

Ja, det var ungefär så här långt jag kom i dagens text innan jag fick ta en sväng runt vardagsrummet. Väldigt jobbigt då jag har massor av datorarbete att utföra.

Vi har haft underbart besök i helgen. Det var dotter Sabina, svärsonen Sebastian och fina India som tillbringat ett par dagar nere i Skåne. I fredags firade vi en lättsam jul, lördag var de på födelsedagskalas hos Sabbes bästa vän och i söndags var vi alla på middag hos mina kära föräldrar.

Jag var lite nervös över hur India skulle tas emot av vår hundflock då hon har flyttat härifrån, men det gick utan problem. Det var lite morr från mamma Heidieh i början men det la sig fort och India blev åter en i flocken. Dock var hon väldigt glad igår när de skulle åka härifrån, var först framme vid deras bil så de inte glömde kvar henne här. Tungt att hon åter igen lämnade mig men så skönt att se att hon verkligen ville följa med dem hem. Fina underbara India som fortfarande är väldigt saknad här men samtidigt är det skönt utan henne då andra valpar och unghundar kan komma och gå i vårt hus. Jag behöver inte hålla 100% koll och jag kan slappna av.

Igår upptäckte jag något jag knappt vågar tro att jag kanske upptäckte - det kändes som om Stella började svullna i vulvan vilket KAN vara ett tecken på att vi närmar oss löp. Detta har jag dock tyckt förr men jag tyckte det var mer markant igår. Jag har ännu inte kollat henne så dagens status får jag hålla på lite till. Alla hundarna utom tant Chia är ute och luftar sig.

Nu orkar jag inte sitta längre vid datorn och avslutar härmed dagens blogg. Det får bli lite lätt städning på ovanvåningen och lite julklappsinköp i eftermiddag. Önskar dig en trevlig tisdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0