Frånvarande.

Jag är och har varit väldigt frånvarande från den här bloggen, ja datorn överhuvudtaget. Varför undrar du säkert.

I torsdags morgon var jag som vanligt ute och fyllde på alla mina fågelmatarstationer. Jag tappade ner ett nät från en talgboll på marken, böjde mig ner för att ta upp den och PANG sa det i ländryggen. Jag reste upp kroppen, blev helt yr i huvudet och fick fruktansvärd smärta i ländrygg, vänster skinka som strålade ner i benet och foten. Jag kunde inte alls stödja på benet. Där stod jag på infarten, kunde inte gå och hade ingen mobil med mig.

 

Det gick en liten stund och sen kunde jag så sakta ta mig in i huset och sätta mig på en stol. Sitta, ligga eller stå? Det orsakade samma smärta vilket jag än gjorde. Detta var och är hemskt!

 

Ja, det är anledningen till min bristande aktivitet här på bloggen. Jag kan inte sitta på en stol mer än ett par minuter åt gången och det gör att jag knappt hinner starta bloggen förrän jag får gå därifrån. Ni får alltså "leva" med väldigt korta inlägg ett tag framöver :-(

 

Jag kan i alla fall berätta att stella fortfarande inte börjat löpa. Hon är helt otroligt och denna väntan börjar bli sjuk jobbig. Vi har dotter, svärson och India på besök och India verkar vara på gång mot löp, förhoppningsvis kan hon dra igång Stella. Hoppas hoppas.... Nu måste jag lämna stolen. Önskar dig en trevlig söndag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0