Vad var det nu?

Dagarna går och idag är det tisdag, nog en ganska trevlig tisdag tror jag. Agendan lyser tom men det finns en trevlig syssla inbokat i alla fall, jag ska passa LS HarryPotter Dobby! Men vad var det nu jag hade tänkt blogga om denna tisdag?

Under nattens toabesök fick jag en lysande idé om vad dagens blogginlägg skulle handla om. Det där måste jag bara skriva om, tänkte jag och så rullade tankarna iväg. Vet du vad? De tankarna är nu som bortblåsta! Jag tänker och funderar men jag kan inte komma på vad det var. Så klart handlade det om hundar eller hundträning men vad?

 

Det är irriterande för jag satt där och fick ihop en otroligt bra inledning. Orden bara forsade fram i hjärnan... papper och penna ska nu ligga på toa, bredvid sängen, i vardagsrummet, ja överallt där jag kan tänkas sitta och fundera. Det här med att jag har glömt är så otroligt irriterande.

 

Därför blir dagens blogg ganska tom och innehållslös. Jag har inte i skrivande stund någon aning om vad jag ska skriva om. Vad kan du tänkas vilja läsa om? Antar att du är intresserad av att läsa att Stella äntligen kommit i löp, men tyvärr kan jag inte skriva det för då hade jag ljugit. Stella fortsätter hålla på sig suck.

HUNDTRÄNING!

Jag kan i alla fall berätta att jag igår satt och blev så otroligt sugen på att testa mina nya kunskaper i shaping så jag har bokat upp ridhuset som ligger mellan Eslöv och Örtofta i morgon, onsdag 14/12 kl 17.30-19.00. Alla som är sugna på att shejpa sina hundar är välkomna, nybörjare som vana. Kostnad är 150 kr/hund som betalas på plats till mig eller swishas. Skicka sms till 070-8922307 om du är intresserad av att delta. Mer info: http://www.bonizashundskola.com/kurser/trix-med-shaping/

Jag behöver ha din anmälan senast kl 14.00 i morgon.

 

Vill du låna hund har jag ett par Schappar som är utlåningsbara!

Stella.
Stella.

Det är som sagt tomt och innehållslöst i min hjärnas skrivarcentrum just nu så jag avslutar med att önska dig en trevlig Luciadag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0