En så där lagom dag.

Vaknade till en halvt mulen tisdag (vädret har nog inte riktigt bestämt sig för om det ska vara sol eller mulet) och den där måndagskänslan är som vanligt borta. Det är dock ingen vanlig tisdag...

Nä, det är ingen vanlig dag för idag är det vår älskade Chias födelsedag. Idag fyller hon hela 11 år! Vår älskade gammeltant som är upphovet till vår underbara kennel, mamma, mormor, gammelmormor, farmor till många Lightschappare (glömde jag något nu tro?). Denna underbara hund med världens bästa temperament och är en riktig snygging.

 

Numera har hon en lite kortare frisyr men en frisyr som hon stormtrivs i. Hon ser lite dåligt pga gråstarr och hon hör bara det hon vill höra men Chia är Chia, vår alldeles underbara Chia.

Stort grattis på 11-årsdagen gumman <3

Men om man bortser från Chias födelsedag är det en helt vanlig tisdag. I skrivande stund tittar faktiskt solen fram och kanske, kanske kan det bli fint väder i eftermiddag. Har lite planer på en långpromenad med "Lantlollorna" i stan, de behöver verkligen detta. Måste ändå handla så varför inte... Ikväll har jag ingen kurs så något måste jag hitta på.

Jag har en del kvar att fixa på denna hemsidan så det lär bli lite datorjobb under förmiddagen. Vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, kanske Frigg ska få sig en välbehövd kamning. Igår klippte jag klorna på alla 5 hundarna, tog ca 10 min så var det fix och färdigt. Kanske att Heidieh åker i badet... Ja, vi får se. Det är i alla fall en lugn och stillsam tisdag, denna sista tisdag i november.

 

Och nä... Stella har inte börjat löpa ännu :-( men det måste vara nära med tanke på hennes beteende. Skäller som en tok på hundar på stan, Stella som aldrig någonsin säger ett ljud. Gömmer sig bara jag skänker henne en blick, ser nästan ut som att hon tror jag ska misshandla henne, hon som alltid är så kärvänlig. Jag tror jag blir galen om hon inte kommer i löp snart för jag saknar min vanliga Stella.

Den Stella jag nu har i huset är ingen rolig Stella. Lider faktiskt med henne för jag tror inte hon mår så bra av alla hormoner som förmodligen rusar runt i kroppen. Snälla löp... kom igång NUUUUU... Med dessa orden önskar jag dig en trevlig tisdag. Kramiz.

 

Och där kom Heidieh in genom ytterdörren. Bara till att gå och stänga efter henne...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0