Fd Sjukling och försök till löp.

Jag är ynklig. Jag orkar ingenting. Det är så synd om mig. Ja, så lät det igår men idag känns allt mycket annorlunda.

Finns det något tråkigare än att vara sjuk? Nä, jag tror inte det. Jag hatar det. Denna hösten har varit värre än andra då jag fått två olika förkylningar med någon veckas mellanrum. Dock verkar denna omgången inte vara lika svår och långdragen som den andra då det bröt ut igår och redan idag känner jag mig bättre.

 

Skulle haft valpkurs i Tygelsjö igår men den tog min kära D hand om. Deltagarna fick sin kurskväll trots att jag låg på soffan och tyckte synd om mig själv. Ikväll är det åter valpkurs och jag hoppas innerligt att jag ska känna mig så här pass ok som jag gör i skrivande stund. Kanske är det morgonens tablett som gör verkan eller så är det bara så att jag lyckades mota Olle i grind... Gårdagens vila gav kanske det resultat som jag önskade. Vilket som så känner jag mig ok idag, t om ryggen är mycket bättre.

Denna bättre morgon blev ännu bättre när jag drog upp rullgardinen från sovrumsfönstret. Säsongens första snö har fallit och det var helt vitt och fruset på marken. Snabbt i kläderna och ut på morgonpromenad med hundarna. Det var så härligt! Jag älskar snö. OM det nu måste vara vinter så ska det också var frost och snö, precis som denna morgon.

 

Hundarna älskar det och valparna älskar sin första upplevelse av detta vita kalla. De och Klinga har varit ute och busat i över 1 tim nu.

Jag fortsätter mina försök med att få igång den här damen i löp. En bekant passar en höglöpande tik och igår lämnade jag dit Stella för några övernattningar. Jag hoppas innerligt att denna tik kan dra igång Stellas löp. Ja, man gör ju vad man kan :-)

Dags att starta tvättmaskinen med en massa hundplädar mm. Skulle fixat detta igår men då tillbringade jag hela dagen på sofflocket. Jag har massor att göra men jag måste ta det lugnt så jag kan behålla mitt friska jag under kvällen och valpkursen. Just det... hoppas kvällens kurs går bättre än den jag drömde om igår :-)

 

Önskar dig en trevlig onsdag. Kramiz

Önskar och hoppas på att vi får mer av det här vita från himlen. Jag vill ha massor av snö och gärna lite blåst till det också. Lite snöstorm hade varit härligt...

 

Oh visst ja... läste igår att det har siktats 2 stycken av de här vackra djuren i Skåne...

 

Och Donald Trump blev president i natt.... 1000-tals tummar ner från mig :-(

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0