Ett höstskrik.

Jag har TRÅKIGT! Mitt liv har ingen mening. Jag är konstant trött. Det finns bara en förklaring = Det är höst!

Höst är en vacker årstid med alla sina färger på träd och buskar. Marken är färgglad och luften är kall och frisk. Men hösten är inte alltid så god för själen, i alla fall inte min.

 

Jag blir så trött om hösten. Denna hösten har varit värre än andra höstar pga viruset jag drog på mig och som ännu inte helt släppt sitt grepp om min kropp. Ögoninflammationen är borta liksom hostan men jag är så fruktansvärt trött och jag har fortfarande så ont i halsen. Äter fortfarande på min antibiotikakur men det verkar inte som om den hjälper mot det halsonda.

 

Jag har sovit mycket under helgen. I går väcktes jag av besök kl 10 efter att ha sovit hela natten. Dagen gick i lugnets tecken med lite matlagning och fixa till småfåglarna. När klockan var 20 var jag helt slut och stupade i säng. Somnade direkt och vaknade av väckarklockan 7.30 då det var dags för sonen att stiga upp. När han kommit iväg till skolan somnade jag om och vaknade kl 9. Nä, det här är inte normalt!!!

Jag borde sitta här vid frukostbordet denna måndagsmorgon och känna mig pigg som en nötkärna, men så är inte fallet. Jag känner absolut inte av att jag har sovit så många timmar (mer än i ryggen). Känner mig trött och sliten men framför allt så himla uttråkad. Jag vill bara skrika rakt ut! Det är inte så att jag är sysslolös, absolut inte. Jag har hemmet att sköta om, hundarna att sköta om och att träna med. Jag kan gå långa promenader precis när jag vill och hur jag vill. Jag kan starta igång fler hundkurser och jag kan skriva på min bok. Men jag vill inte göra något av detta. Jag vill göra något... Ja, jag vet vad jag vill göra men det går inte.

Jag vill åka och shoppa. Jag vill åka till Ullared. Jag vill inte shoppa för att jag behöver något utan bara för känslan att shoppa. Dock är det helt fel tid för denna sysselsättning då det snart är jul och vi behöver pengarna till annat. Men man måste ju inte shoppa för åtskilliga 1000-lappar bara för att man är i Ullared. En gång åkte jag förbi och slank inom, handlade för hela 100 kr :-D

 

Men kommer jag må bättre efter en Ullaredsdag? Kommer jag känna mig piggare efter det? Tja, varför inte? Vem vet? Jag känner mig i alla fall piggare just den dagen :-)

Vår älskade lilla Klingeling... som hon saknar sina utflyttade valpar. Som tur är har hon en liten tjej kvar men det verkar som om hon saknar resten. Hon tar leksaker i munnen och pipande springer hon mot ytterdörren. Jag ska öppna dörren och hon rusar ut i hundboet med leksaken i munnen. Hon ska förmodligen kalla ihop gänget.

 

Jag har aldrig varit med om en hundmamma som varit och är så mån om sina valpar, även när de är så pass stora som de är nu. Klinga måste vara världens bästa hundmamma. Det gör ont i hjärtat att se henne göra detta morgon efter morgon och det finns bara 1 liten valp kvar som följer henne. Nästa gång Klinga får valpar får nog hela valpgänget stanna kvar för alltid :-)

Ska bli intressant att se hur Stella blir som mamma. Kan bara tänka mig att hon kommer vara helt underbar då hon är så lugn och trygg. Men vi får fortsätta vänta och åter vänta på att hon ska komma i löp. Kände precis på henne och jodå, hon känns lite svullen men det har hon ju gjort i flera veckor nu.  KOM IGEN NU STELLA!!!

Nä, få något gjort nu. Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0