I lugnets tecken

Det var denna helgen, eller i alla fall snart är helgen till ända. Det gick fort. Fredag bara for förbi och lördagen var aktiv och mysig. Nu är det söndag och här sitter jag i min ensamhet och käkar torra knäckisar till frukost.

Jag sov skönt denna söndagsmorgon när jag vaknade av att hundarna började skälla nere på nedervåningen. Amen vad sjutton... vem bankar på dörren så här tidigt en söndagsmorgon? I lite kläder och ner där jag vid dörren möttes av denna stiliga herren, Tituz. VAD ÄR KLOCKAN??? Den är 10 svarade Tituz husse. Shit, har jag sovit så länge? Det var bestämt att Tituz skulle komma vid den tiden pga att familjen har dop idag.

 

Tituz kom in, till alla tikarnas stora glädje, och jag gick upp för att väcka D. Hans säng var tom! Han och Heidieh hade gett sig iväg mot skogen och kantarellsökskurs för Medborgarskolan utan att väcka mig och utan att äta frukost tillsammans med mig. Hur i hela friden har jag kunna sova så här hårt? Jag har inte hört någonting. Nu sitter jag här vid frukostbordet och äter torrt knäckebröd för det är det enda som finns i detta hemmet. Får bli en tur till affären när jag bloggat klart.

I veckan var jag lite orolig för att jag inte skulle kunna hänga med till gårdagens inplanerade aktivitet. Det ordnades stor mat och vinmässa i Malmö och jag och D hade bestämt att vi skulle åka dit. Jag fixade det! Vi åkte dit runt middagstid och gick runt där och provade massor av mat och vin hela eftermiddagen. Det var supertrevligt. Bor du så till att du kan ta dig till Malmö i veckan rekommenderar jag detta starkt. Lämna dock bilen hemma :-)

http://www.alskamat.se/

När det gäller hundsidan så går vi fortfarande i väntans tider. Stella som bör ha löptid i september/oktober har fortfarande inte kommit i löp. Jag hoppas dock att Tituz besök idag kan dra igång henne. Tituz är kastrerad men han och Stella är väldigt goda vänner. Han tycker dock hon luktar ganska gott så det kan inte vara hur långt borta som helst. Inget är som tiden man går och väntar på att tiken ska komma i löp.

Frukost bort och iväg mot affären. Önskar dig en trevlig söndag. Kramiz.

Avslutar med ett litet fint besök vid fågelbordet denna söndagsmorgon.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0