Sjukling

Denna natten har jag sovit hyfsat. Dock vaknade jag runt 3 och hade så fruktansvärt ont i halsen. Kände det redan igår men det blev bättre fram emot kvällen. Idag är jag en "sjukling".

Det har blivit bättre i halsen men nu börjar näsan snörvla och ögonen känns lite irriterade. Jag som alla andra är väl på väg mot en höstförkylning. Som tur är har jag valt en bra vecka att att "sjuka" mig på då det är uppehåll mellan kurserna på Bonizas Hundskola. Jag behöver inte skaffa någon vikarie och jag behöver inte ställa in någon kurs, finemang. Har jag tur blir detta bara en lindrig form av förkylning, en sådan då man inte orkar mer än att ligga på soffan och läsa en bok men utan feber, värk i kroppen mm. Bara en sån där förkylning då man får vila ett par dagar och sen är man på benen igen.

Då finns det bara 1 liten valp kvar i hemmet. En liten valp som jag tror kände sig lite ensam i morse och verkligen lät mig veta det. När klockan var 8,30 vrålade hon för full hals, det var bara för mig att stiga upp även om jag gärna skulle stannat kvar i sängen ett tag till. En Alvedon och sen tog vi morgonturen, jag och hundgänget. Jag och Jikke passade på att träna hennes namn.

Nu har jag fått alla protokoll från valpbeskrivningen och dessa har jag skannat in och lagt på varje valps sida samt kommer skicka hem via post till var och en idag.

Jag har pratat länge om att jag vill skriva en handbok för de som tänker skaffa valp, äger en valp med tips och råd samt handledning. Tanken har funnits länge men jag har inte kommit längre än till min valpköparbok som jag skrivit för ett bra tag sedan, flera år sedan. Jag testade att trycka upp den när jag skulle lämna Magic-kullen ifrån mig och döm om min förvåning över resultatet. Det blev ju superbra :-) Jag fick beställning av en vän på en sådan bok då hans familj väntar valp. Det var för dyrt att bara trycka upp 1 ex så jag tog hem 10 ex av 80 sidor icke korrekturläst hundläsning. Priset blir 150 kr/ex och är du intresserad så hör av dig. Först till kvarn gäller.

Nu ska jag fortsätta skriva på min kommande bok. Ha en bra tisdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0