Ännu en flytt.

Då var det dags igen! I dag flyttar ännu en älskling ifrån mig. I dag är det valpen Lunas tur att flytta till sin nya familj och "storasyster" Dahlia.

Sitter här och klinkar på tangentbordet med väldigt trött uppsyn. Natten har inte varit så där lugn och skön som nätter ska vara, nä natten har innehållit en massa tankar och vilsna drömmar när jag väl slumrade till.

 

Hela natten har jag tyckt mig höra India snarka eller byta liggplats, men India har inte varit där, hon har ju flyttat till dotter och svärson. Saknaden är stor. Jag har också drömt konstiga drömmar om valpar som försvann mm. Min hjärna har varit full av aktivitet och har nog inte slappnat av många minuter under natten. Får nog bli en liten tupplur på soffan framåt eftermiddagen.

Dottern Sabina, India och svärsonen Sebastian. Indias nya familj.
Dottern Sabina, India och svärsonen Sebastian. Indias nya familj.

Som sagt är det ännu en flyttdag idag. Lilla goa Luna ska lämna mig. Denna valp som verkligen förgyller ens dagar. Denna underbara kelsjuka valp som kommer direkt man kallar på henne och tycker att kennelmatte är livets melodi. Idag flyttar hon till Kvibille, strax utanför Halmstad där hon ska bo tillsammans med husse, matte och en schappedam vid namn Dahlia. Det kommer bli superbra men ack vad jag kommer sakna henne. En annan som också kommer sakna sin syster är Jekki som bor kvar några veckor till. Det kommer bli tomt för henne.

Runt lunch kommer hennes familj för att hämta hem sin efterlängtade valp. Därefter tror jag det blir en tur till stan för lite socialisering för mig och Jikke. Då det är uppehåll mellan 2 kursomgångar har jag ingen aning om vad kvällen kommer erbjuda. Lite hundträning kanske?

Tycker mig märka någon liten förändring på Stella, hon verkar liksom lite tröttare. Tycker mig också känna att hon vulvan svullnat lite så kanske kanske är hon på väg in i löp <3 Jobbigt att gå och vänta på att tiken ska komma i löp när man har planer på att para henne.

Dags att fixa lite... önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0