En helt vanlig torsdag

Tjoho vad denna veckan rusat fram, redan torsdag. Varje dag har varit full av intressant innehåll och denna helt vanliga torsdag blir likadan.

Kollade mobilen efter någon bild som jag tog igår, som kunde berätta lite om dagen men döm om min förvåning när jag inser att jag tog inte en enda bild på hela dagen. Undrar när det hände sist. Kanske är det inte så konstigt att jag inte tog några bilder då jag ägnade större delen av dagen åt att städa. Du milde vad det var smutsigt på golvet och vad det låg söndertuggat skräp överallt. Riktigt skönt att vakna i ett rent och nystädat hus denna morgon. Bara övervåningen som också ska få en genomgång idag, om jag hinner. Runt middagstid kommer Lily hit för några timmars passning och även Dobby kommer på besök. Mysigt med lite syskonlek denna mulna och blåsiga torsdag.

Jag tror att denna lilla tjej har upptäckt att det bara är hon och syster Luna som bor kvar här. Hela morgonen har hon gått runt och smågnällt och vill hela tiden vara i min famn. Jag tror hon saknar sin "tvilling" Lily. Ska bli spännande att se vad som händer när de träffas idag. Luna verkar inte bry sig så mycket mer än att även hon är mer kelig. Hon är lika busig som tidigare.

 

Jag var lite orolig för hur mamma Klinga skulle reagera när valparna flyttade men jag har inte märkt något alls på henne. Hon tar hand om de 2 hon har kvar, de fick t om dia lite i morse. På måndag flyttar Luna (sorgligt nog) och ensam kvar blir då Jikke. Det gäller nog att jag börjar aktivera henne om inte saknaden efter syskonen ska bli för stor, detsamma gäller nog för Klinga. Jikke får ju stanna ett par veckor till pga att hon ska flytta till annat land.

Ikväll är det jobbdags, sista jobbdagen för denna veckan. Jag har kursavslutning i Tygelsjö med Bonizas Hundskola, vilket alltid är lika kul och spännande. Vi har lite tävlingar, lekar mm och vi grillar något gott tillsammans. Blir väl lite bilder och de visar jag dig i morgon.

Nu ska jag skriva lite på min bok, lovade kära D det igår. Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0