Valpbeskrivning

Det blev en väldigt aktiv dag för både mig, familjen och hundarna, denna fina söndag. Startade morgonen med en tidig frukost då ett valpgäng var hungriga. Sen anlände valpbeskrivaren och dagens dagsverke drog igång.

Alla valparna gick igenom med ok i rumpan. Ingen räddhare i kullen och alla visade på trygga beteenden. Flickorna var över lag mer aktiva än pojkarna (kanske för att de är fler hihi). Dock var det ett ganska trött gäng som beskrivdes, möjligen pga lördagens aktivitet. Men som sagt, alla är trygga och aktiva individer. Varje valpköpare får beskrivningen hemskickad under nästa vecka. Förr kunde jag skicka med den vid leverans men pga nya regler måste chipnumret in i dokumenten och detta får jag inte förrän fredag då de besiktigas mm. Detta gör att beskrivaren inte hinner skicka hem dokumenten innan leverans.

Under tiden som vi beskrev valparna gick D och son runt och kollade om vi inte var klara snart. Vi hade lovat sonen att vi äntligen skulle införskaffa hans födelsedagspresent som han så hett önskat pengar till - en stationär speldator. Vi har dragit en del på det då det inte är några billiga saker. Räcker ju inte att köpa själva "burken", han måste även ha skärm, tangentbord, mus mm. Men igår åkte vi som sagt iväg och det var en lycklig son som tillbringade kvällen vid datorn. Glömde fråga i morse om han sovit något under natten...

Och var tror du jag sitter nu och skriver på min blogg? Så klart vid den nya datorn :-D Hur ska jag sen kunna återgå till min egen bärbara som tydligen har klister i sig? Denna är ju så sjukt snabb! Men vi har en deal om att jag får använda denna "stora" när sonen inte är hemma och just nu är han i skolan.

Då var det åter måndag och ikväll är det dags för valpkurs här hemma. Dagen ska tillbringas med att röja på båda våningarna samt tvätta massor och åter massor av tvätt. Hoppas få en stund över för lite bokföring med.

 

Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0