Utan identitet.

Äntligen var det dags för den där efterlängtade resan till Mallorca för mig, Daniel och mina föräldrar. Glada i hågen tog vi oss igenom incheckningen men glädjen tog plötsligt abrupt slut.

Vi fikade och tog vars en god öl till frukostmackan. Det blev dags att stiga ombord och där visade vi våra pass i sedvanligt bruk. Mamma och pappa gick igenom liksom D. När det var min tur fick jag en stor hand framför mitt ansikte - STOPP! Det togs en bild på mitt ansikte, blev inte bra så det togs ytterligare en bild. Mannen i luckan förklarade att jag inte får lämna landet, min identitet är stoppad. Va??? Jag fick ett namn på personen som stoppat min identitet men jag hade ingen aning om vem den personen var. Varför? Det kunde jag få svar på om jag gick in på den adressen som stod på lappen med koder... Jag slängde fram datorn och försökte om och om igen med att få fram svaret men hur jag än skrev så blev det fel bokstäver mm.... Ja, så har min natt varit!

Nu sitter jag och D vid frukostbordet och slänger i oss frukosten. Om en liten stund ska Klinga och hennes valpar packas ut i bilen för färd mot Arken Zoo och hundens dag. Vi kommer finnas på plats kl 10-15 i klapphagen men jag kommer också hålla i en hundpromenad kl 10.30-11.30 ca. Vi utgår från parkeringen. D kommer hålla i kantarellsök inne i butiken kl 11.30-15.00. Alla är välkomna!

Nu hinner jag inte skriva mer. Frukosten ska in och allt ska packas för en aktiv dag. Önskar dig en trevlig lördag och hoppas vi ses under dagen.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0