Årets sista sommardag.

Ja det var det! Gårdagen lär vara årets allra sista riktigt varma och sköna sommardag. Även denna fredag ska bli en fin dag men temperaturen lär inte stiga över 25 grader. Jag vill inte och jag känner mig nästan lite sorgsen över att högsommaren nu är slut.

Jag känner nästan lite panik över att veta att den kalla vintern närmar sig med stormsteg. Jag älskar sommaren, vilket du säkert har förstått. När det är vinter ligger jag nästan i mitt ide och slumrar. Jag gör vad jag ska göra, men inte mycket mer än det. När det är sommar och varmt känner jag mig så levande, pigg och glad. Skulle nästan kunna tänka mig att bo utomlands under vintern och i Sverige på sommaren.

 

Hela gårdagen njöt jag och hundarna av sol och värme ute på "ängen". Kameran var så klart med...

 

Jag hann också med ett litet snabbt valpbesök. Det var goa Dobby som fick besök av sin husse och matte. De kelade och han sov :-) var nog trött av värmen.

Här kommer bilderna från gårdagen.

Idag är det fredag. Det står den vanliga städningen samt sortera nytvättat på schemat. Valparna ska klippa klorna och om jag hinner blir det en genomkamning hos de vuxna hundarna.

 

När bloggen är klar ska jag skriva in information om den kommande parningen. Stella bör löpa nu i september, om hon följer sitt löpschema. Förhoppningsvis ska vi kunna leverera ett underbart gäng valpar under febrari 2017. Läs mer om den kommande valpkullen under AKTUELLT.

Blivande mamma Stella.

Blivande pappa Walter.

Men kanske ska jag börja med att dra en kam genom håret :-D Så ser man ut när man vaknar om morgonen efter att ha krupit i säng med vått hår.

Det var det! Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kerstin (fredag, 16 september 2016 12:35)

    Haha! Snyggt