5,5 vecka i bilder.

Usch vad tiden går fort. Kan inte förstå att det redan är 5,5 veckor sedan dessa små underbara trollen kom till världen. Idag är det bara 2 veckor och 2 dagar kvar tills de flesta flyttar ifrån mig. Kan man stanna tiden?

Skulle också vilja stanna tiden så att detta helt underbara sommarvädret stannar kvar hos mig. Låt sommarvärmen aldrig ta slut... men allt har ett slut och så har både valparnas vistelse hos mig och sommarvärmen.

De små lakritstrollen växer så det knakar. Utvecklingen går i rasande fart och nu nöjer man sig inte med att tillbringa sin vakna tid i köket eller lilla trädgården. Nu vill man upptäcka nya saker varje dag och det gäller för mig att vara påhittig.

 

Igår fick de 3 nya bekantskaper. De fick följa med mig och D samt de vuxna hundarna ut på "ängen", den öppna sidan av vår trädgård. De sprang runt i gott mod ca 5 min för att sen samlas i Chias uppgrävda grop för en tupplur.

 

De fick också bekanta sig med katten Herman som snabbt gjorde oss sällskap.

 

Det var varmt, väldigt varmt (ca 27 grader i skuggan) så D tillverkade en liten babypool.

 

Kameran fick följa med ut och det blev några härliga bilder. Tyvärr är en del lite suddiga då D har lite svårt att manövrera de manuella inställningarna på systemkameran, men bilderna var så mysiga så jag tog med dem i alla fall. Klicka på bilden om du vill se i större storlek.

Det var många bilder det :-) I eftermiddag kommer valpbesök till Dobby och då går vi åter ut på ängen. Kameran får följa med även denna gång.

Blir ett besök i affären under dagen då allt valpfoder är slut. Nu kommer jag inte köpa babymaten utan nu får de gå över till Royal Canin Medium Junior, samma foder som de får i valppaketet vid flytten.

Önskar dig en trevlig torsdag. Själv ska jag göra samma sak som igår, njuta fullt ut av sommar och värme. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0