Flytt förberedd.

Som du förstått hade vi ett helt underbart härligt väder under den gångna helgen. Hela lördagen och söndagen bestod av utomhusaktiviteter så jag njöt fulla drag. Igår berättade jag om utställning och kennelträff. Idag berättar jag om söndagens härliga aktivitet.

Sofia, en god vän, skulle tävla i Juniorhandling på söndagen. Hon fick såå klart låna hund utav mig och de var så duktiga. Sofia visade Stella på allra bästa sätt men tyvärr räckte det inte till för en placering. Lika glad för det var härliga Sofia och Stella.

 

Här kan du se alla bilder från söndagens juniorhandling samt den del av finalen som jag tittade på.

Bildalbum: https://goo.gl/photos/62s63DPrEw3JvaN59

Idag är ännu en dag med vackert väder. Jag skulle egentligen haft valpbesök men det blev flyttat till morgondagen så denna onsdag har jag helt för mig själv, hundarna och valparna. Så fort jag är klar med blogg och frukost ska valparna få traska ut i stora trädgården tillsammans med hundflocken. Hemma är India, Frigg, Chia och Klinga. Stella och Heidieh är hos Sofia då de ska ha övernattningsläger med Oxie Hundungdom.

 

Jag ska träna lite med hundarna samt slappa i solstolen. Förmodligen är detta sista sommardagen för denna säsongen och då ska man minsann passa på.

Nu tror jag att jag har fixat det mesta inför valparnas flytt efter 1 oktober:

 • Stamtavlor ligger på posten och hämtas ut i veckan.
 • Valppaket är på gång från Royal Canin.
 • Valppaket har kommit från Mush färskfoder.
 • Dolda fel-försäkring hos Sveland är fixad.
 • Presenterna från pappa Joey ligger framme.
 • Något snyggt att packa i är på gång.
 • Filt ligger i valplådan för att dra in goa dofter.
 • Valpköparhandboken är under kostnadsförhandling. Kanske kan man som valpköpare få den i handen istället för den tråkiga pdf-filen. Dock hänger det på kostnad/bok.
 • Sele och koppel till varje valp har anlänt.
 • Valpbeskrivning är bokad till sön 25 sep.
 • Besiktning, chip och vaccinering är bokad till fre 30 sep kl 9.00.
 • NÅGOT JAG HAR GLÖMT???

Det är mycket som ska fixas innan valparna lämnar mitt hem men jag tror jag har full kontroll faktiskt. Valpköparna längtar så efter sina små telningar, jag känner bara panik. Hur ska jag kunna leva utan dessa små troll hängande i mina byxben? Hur ska jag kunna gå upp och äta frukost utan att behöva städa av kökstoaletten först? Jo det går säkert för jag har ju nya planer på gång :-)

Nu ska jag plocka in frukost och fixa lite saker.

 

Har lagt upp alla bilderna från helgen på nätet. Dock är inte bilderna från söndagens juniorhandling klart ännu. Länk kommer så fort alla är uppladdade. Dock kan du nu titta på bilderna från:

 

DogShow Eslöv + Kennelträff 2016: https://goo.gl/photos/xov6vYoeBy3wTaCJ9

DogShow Eslöv + Kennelträff 2016: https://goo.gl/photos/SzCKtsJWaVAL6ocE7

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0