Vad göra?

Vad ska man göra denna onsdag? Tänk att jag sitter här vid mitt frukostbord en helt vanlig onsdag, en dag mitt i veckan, och känner att jag har inget på min "måste-lista". Nåja, det var nog ändå en liten lögn.

Jag har 1 uppdrag som måste påbörjas och slutföras denna dag. Min goa Stella måste kammas, få klorna klippta samt bada tassar och skägg. Hon ska ju ställas ut på lördag när det är Eslöv Dogshow.

 

Igår tog jag tag i resten av hundgänget med kamning mm. Stackars Chia fick också en "omgång" men lite annorlunda än resten av gänget. Här åkte rakapparaten fram och istället för att dra och slita rakade jag bort det som tovat ihop sig. Var dock noga med att hålla överhåret intakt så det syns inte så mycket. På lördag när vi har kennelträff är det "Se men inte känna" som gäller :-) Jag rakade också bort hela hennes skägg då det ständigt blir så äckligt och fullt med svamp. Chia är gammal och har lite "slicka på tassarna" för sig, vilket gör att skägget alltid är blött. Nu åkte det av liksom luggen. Det blev faktiskt inte så illa som jag befarade att det skulle bli när jag började. Hon liknar en SCHAPDUDDLE och kanske ska jag sälja henne. Hade ju blivit rik på kuppen :-) Ska se om jag kan fånga henne på bild under dagen. För en gångs skull tyckte Chia att gårdagens kamning var helt ok. Det gjorde inte ont och det var nog skönt med lite tunnare päls (rakade också bort allt på magen). Hon såg riktigt pigg och glad ut i morse och sprang glatt med på morgonrundan.

Ja så här sitter jag med mitt morgonkaffe och morgonmacka och känner mig lugn och behaglig. Ingen stress och livet känns ganska ok. Det är så här man alltid ska känna men det är sällan då man alltid är efter med en massa saker. Jag är ju en sådan där "jag ska bara-människa" och då blir det att man alltid skjuter saker och ting framför sig, man har då alltid en massa måsten som sitter på axeln.

Framåt kvällen får det här lilla underbara valpgänget besök. Det är lilla Luna som kommer vara i centrum. Kanske hittar hon idag sin familj att flytta till. Nu ska vi bara bestämma oss för om Lily ska stanna kvar på kenneln eller jag ska hitta nytt hem åt henne med. Jag kan inte bestämma mig! Förnuftet säger att hon ska hitta sin familj men känslan säger att jag vill låta henne stanna. Vi får se vilken av axlarna som vinner i slutänden.

Mycket mer än så här har jag inte att skriva om denna onsdagsmorgon så jag avslutar här och önskar dig en god onsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0