Vi vill flytta om ett par veckor!

Vi är två små fina tjejer som söker vars ett hem att flytta till när vi är 8 veckor gamla, efter 1 oktober. Våra syskon har alla fått sina underbara hem och nu är det bara vi stackare kvar.

En utav oss har redan ett hem, men vem som kommer få flytta till pappa och hans familj i holland får vi veta efter helgen, då den blivande matten kommer på besök. Vår nuvarande matte har sina aningar om vem det blir, men det håller hon för sig själv några dagar till, taskmört.

 

Kan du ge någon utav dessa 2 underbara tjejer ett superbra, aktivt och kärleksfullt hem? Hör av dig!

Det var fint väder igår och då får valparna flytta ut i trädgården. Fortfarande är det lite läskigt men det går bättre och bättre. Igår gick dessutom flera av valparna ut på gräset för att göra sina behov. Ett duktigt gäng.

 

Igår fick valparna för första gången smaka på annat än mammas mjölk. Du milde vad de mumsade i sig röran som bestod av rå nötfärs, äggula och uppblött torrfoder. Tror de skulle kunna äta hur mycket som helst men det var bara smakprover som erbjöds. Idag ska de få samma smakprov och i morgon blir det smakprov 2 gånger/dag för att sen successivt ökas upp till riktiga måltider och då bestående av enbart torrfoder. Klinga behöver nu hjälp med matningen då det känns som att de äter upp henne. Hon äter som en häst men det räcker inte till. Lilla Klinga blir bara mindre och mindre.

Igår fick vi också besök. En härlig kille och hans mamma kom för att träffa hundarna. Som alla vet är det farligt att besöka valpar så det blev bestämt att lilla Dobby kommer flytta till den härliga familjen. En stor glädje är att familjen bor i Eslöv så honom kommer jag få se titt som tätt, hoppas jag :-)

 

Innan familjen åkte hemåt tog vi ut det vuxna hundgänget på stora ängen. Kameran fick följa med. Klicka på bilderna om du vill se dem i större format.

Nu ska jag hänga ut tvätt så det kan bli lite regn idag. Klart det måste regna för ikväll står det egen hundträning på schemat. Lilla fina Daiki kommer hit för att vara här ett par dagar hos oss medan fodermatte skrivs in på skola, så det blir nog hon som får följa med. D var också sugen på hundträning så kanske följer han och någon vuxen hund också med ikväll.

 

Bor du i närheten av Lund och är sugen på att träna hund? Bonizas Hundskola har startat igång ÖPPEN TRÄNING varannan torsdag kl 18.00-20.00. Man köper klippkort och går de gånger man känner för.

Varannan vecka hålls samma träning i Tygelsjö som ligger strax utanför Malmö, samma dag och tid. Intresserad? http://www.bonizashundskola.com/kurser/%C3%B6ppen-tr%C3%A4ning/

Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Jessica Cassland (onsdag, 07 september 2016 22:21)

    Så himla härliga bilder! Inte klokt att jag hade så svårt att skilja dem åt i början! Nu ser jag på långt håll och bakifrån vem som är vem. Hjärtat snörper liksom åt på olika ställen så det känns i hela kroppen vilken tjej som jag ser på bild❤️❤️❤️ Lika goa men så olika❤️❤️❤️