Lite nya vikter och stamtavlenamn

Ställde väckaruret till att ringa 7.15 denna tisdags morgon. Denna dag är inte vilken dag som helst, denna dag är sonens allra första dag i tonårslivet. Adam fyller hela 13 år. Var har denna tiden tagit vägen?

Jag väckte upp honom med en "hjärtemacka", en kopp varm chokladmjölk och en liten present. Han åt sin macka och drack sin choklad med god aptit. Presenten glipade han bara lite på och nickade med nöjd min. Jag tyckte det var tråkig present att ge men det var det enda han önskade sig, pengar. Han vill nämligen "bara" ha en stationär dator, skärm, tangentbord och mus. Detta ska inte vara vilken dator som helst utan en speldator. Har kollat runt och en sådan kostar ju en förmögenhet. Därför får han önska sig enbart pengar så har han i alla fall till en början. Tills han får ihop en viss del använder han min dator så min datortid är ganska begränsad. Jag har den medan A är i skolan och sen har han den. Lite jobbigt men det går. Jag får vara bra mycket effektivare i mitt arbete under dagen och ägna kvällen åt hundar och familj. Kanske inte så fel när jag tänker efter.

Nu på morgonen har jag vägt alla valparna och skrivit in vikterna på deras hemsida. Jag har också skrivit in vilka stamtavlenamn var och en valp får.

 

Då valparna är födda på den dag då dottern gifte sig med sin älskade man lät jag de bestämma vad valparna ska heta i stamtavlan. På bröllopet gick det hela i Harry Potters tema och därav fick valparna också ha detta tema i stamtavlan, dock ändrade vi på kullnamnet till MAGIC.

Ron: Lightschaps Magic Fenrir. (TINGAD)

Rubeus: Lightschaps Magic Fang. (TINGAD)

Dobby: Lightschaps Magic Fudge

 

Luna: Lightschaps Magic Narcissa.

Harmione: Lightschaps Magic Petunia (TINGAD)

Hedwig: Lightschaps Magic Lavender

Lily: Lightschaps Magic Lily.

Ytterligare en tik är tingad men vem av dem vet jag inte förrän efter helgen då jag haft besök av matte till valparnas pappa.

 

Så fortfarande finns det 1 hane (Dobby) och 2 tikar kvar att tinga!

Så in på valparnas sida och se vad de väger idag. De växer så fint och mamma Klinga har så mycket mat till sina små.

 

Nu väntar hushållsarbete. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0