Ont om tid är det gott om.

Som tiden kan springa på. Hela veckan har gått i ett rasande tempo och det har inte funnits en enda bloggminut över. Knappt i dag heller men idag bara måste jag visa att vi lever.

Igår kom sommaren tillbaka till skånska Eslöv. Det var ca 26 grader varmt och solen stekte gott. Klinga och hennes så fina valpar fick känna på lite frisk luft i skuggan. Lite gnälligt första stunden men sedan njöt de fulla muggar. Tydligen var det varmt och gott så hela gänget kröp ut och la sig på gräsmattan när de tog sina tupplurer.

 

Idag blir det också till att tillbringa dagarna utomhus då det är så varmt i huset och det ska vara riktigt vackert sommarväder även denna fredag. Systemkameran ska få följa med ut så kanske kan jag erbjuda lite fina bilder fram emot kvällen eller i morgon bitti.

 

Ha en god fredag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0