Klinga och gänget.

Maken har varit i slagsmål, gjort inbrott och smugit sig på mig. Det har minsann varit full aktivitet. Dessutom fick Klinga åka till veterinären idag.

Det hela började med att vi låg och sov och plötsligt upptäckte D att det lyste och blinkade väldigt mycket hos grannen. Han blev rasande och for i kläderna och in till grannen. Där fick grannen veta vilken idiot han var som satte upp julbelysning mm så här långt i förväg. Pang, sa det så slog D till grannen som svarade med att armbåga tillbaka i bröstet på D. Jag fick stopp på galningarna och fick D till att återvända hem.

När det började bli morgon såg D att grannarna for iväg i sin bil. Han gick upp på vår vind som har en loftgång över till grannens vind. Han skulle minsann ta reda på vad grannen har för mysko grejor för sig! Jag var så arg, så arg... Efter en stund kom D tillbaka utan att vara ett enda dugg klokare.

 

Det blev åter natt och jag låg åter igen och sov. Plötsligt hörde jag sovrumsdörren öppnas och jag hör hur D går över golvet fram till sidan av min säng. Där ställer han sig och ger en låååång suck ifrån sig. Jag far upp i sängen och frågar... Vad är det? Vad har hänt? men jag får inget svar. Tittar bredvid mig i sängen och där ligger D och sover fridfullt. Tittar tillbaka på D som står vid min säng men kan nu inte längre se honom... Gissa om jag hade lätt att somna om framåt morgonen efter alla dessa drömmar och känslor denna natt. Idag känner jag mig som en zombie, suck.

Jag var så trött när jag vaknade men till slut bestämde jag mig för att stiga upp ur sängen. En liten morgonpromenad väntade för ett piggt hundgäng. När vi var på väg hem såg jag att det såg konstigt ut vid vulvan på Klinga, hängde något gult ut som liknade vaniljkräm. Shit!!! Hon har fått livmoderinflammation! Slängde mig på telefonen till veterinär som bad oss komma på deras öppet hus som de har varje tisdag och torsdag kl 9-13. Klinga diade sina små och sen åkte vi iväg.

Veterinären tyckte inte det såg ut som riktigt var utan mer som sekret. Förmodligen har hon gått in i en annan fas nu då livmodern har läkt och helt dragit ihop sig. Jag berättade också att jag tyckte att hon kissat mycket under helgen. Han tyckte också att hon kändes lite svullen i livmodern. Ja, vad som felade visste han inte men då han inte ville missa något så satte han henne på en penicilinkur. Jag ska vara uppmärksam och återkomma om det inte går åt rätt håll inom de närmsta dagarna. Känns mycket bra det här.

Igår hade jag besök av en mycket kär och god vän. Tillsammans hjälptes vi åt med att väga valparna och ta 2-veckors bilderna. Alla har nu öppnat ögonen och de är så otroligt söta. Vikterna och nya bilder ligger på varje valps sida.

Lite datorjobb att sköta och sen städa av hemmet då jag får valpköparbesök i eftermiddag. Kvällen ska ägnas helt och hållet åt vår kursgård i Tygelsjö där jag startar igång en Vardagslydnad 1 och en Vardagslydnad 2. Evigheter sedan jag hade dubbelkurs och jag känner lite oro för om jag ska orka med det, men det är ju så att man orkar med allt bara man vill, och det vill jag :-)

 

Önskar dig en trevlig tisdag. kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0