Lilla Klinga.

Lilla fina mamma Klinga gjorde oss lite oroliga igår. Hon var väldigt flåsig på natten och ville ut flera gånger för att göra sina behov. Jag tänkte inte så mycket på det då eftersom hon dricker mängder med vatten och åt en stor portion mat precis innan vi gick och la oss.

Hon åt sin frukost med den vanliga goda aptitet och hon hängde gärna med ut på morgonpromenaden, men det var liksom ingen fart i henne. Hon lunkade på i mina spår och gjorde sina behov, men inte mycket mer än så. Jag blev lite fundersam då hon brukar springa runt ute på åkern och leka. Men inte denna morgon. Ju längre dagen gick desto mer fundersam blev jag. Tyckte att hon kissade väldigt ofta och hon såg helt molucken ut. När D kom hem diskuterade vi henne och han kände samma sak. Kan hon ha fått urinvägsinfektion?

Hon har varit väldigt flåsig även denna natten så jag tog tempen, 38,9 visade den så ingen feber. Det kan ju vara så att vi har väldigt varmt i sovrummet, vilket vi absolut har. Hon ville ut vid 5-tiden och sen runt 7.30. Men vid andra turen gick hon inte ut när jag öppnade utan stod bara där och tittade på mig. VAD VILL DU? undrade jag... Åh, hon var inte nödig, hon var hungrig!!!

 

Hon var med husse på morgonpromenaden och han är inte hemma nu så jag kan inte fråga hur hon var. Dock tror jag han hade sagt något innan han gav sig iväg om Klinga betett sig annorlunda. Hon åt sin frukost med den så vanligt goda aptiten, hon har matat valparna och nu ligger hon lugnt och sover i hallen på det kalla hallgolvet. Lilla Klinga, berätta för mig om du mår bra eller inte.

 

Idag ska det inhandlas tranbärstabletter och har hon UVI så brukar det hjälpa. Det är i alla fall första åtgärd. Dock verkar hon vara mycket piggare idag och i skrivande stund tror jag att jag vet vad som felade/felar Klinga. Jag tror hon saknar sin lekkompis Stella! När jag tänker efter har hon  varit så här förrut och så fort Stella kommit in genom dörren har den vanliga pigga och glada Klinga varit tillbaka. På tisdag kommer Stella åter hem till flocken och familjen. På tisdag tror jag att den glada Klinga är tillbaka.

Lightschaps Boogie "STELLA" som är på visit hos en god vän.
Lightschaps Boogie "STELLA" som är på visit hos en god vän.

Fina Stella som står på tur för att bli mamma som förhoppningsvis blir vid hennes kommande löp. Jag har bestämt mig för vem som ska bli pappan, ska bara kontakta och förhoppningsvis få ett ja :-) I så fall blir det ett gäng helt underbara valpar med föräldrar som har det bästa tänkbara temperamentet och är supersnygga att vila ögonen på. Nåja, mer om detta senare...

Det goa valpgänget blir hela 2 veckor gamla idag. På bilderna ovan är det lilla Luna (lila) som ligger och myser på lammullsfällen som en valpköpare hade med sig vid sitt första besök. Denna ska ligga hos valparna så den får doft att ta med sig hem med tikvalpen som ska flytta dit.

 

Jag trodde alla skulle öppna ögonen igår men icke. Den enda som öppnat upp helt är stora Rubeus (vit). Övriga är på gång så kanske idag... Så fort ögonen är öppnade tar jag nya bilder så du får se hur söta de är.

Det var härligt väder i går eftermiddag så jag och D satt på garagesidan och myste med vars ett glas rosévin. Med mig ut hade jag kameran så jag tog några bilder på hundgänget.

Disken från gårdagens goda middag kallar samt ovanvåningen som ska städas. Det regnar ute så det är perfekt väder för inomhussysslor. Förhoppningsvis spricker molnen upp i takt med att jag blir klar med mina inomhussysslor. När det är klart och jag kan vara utomhus står det hundträning på schemat. Jag har bestämt mig för att jag och framför allt India, ska börja ta upp lydnadsträningen igen. Vi ska gå på "öppen träning" varje torsdag kl 18.00 på Bonizas Hundskola. Varannan vecka är träningen förlagd till Tygelsjö och varannan vecka i Lund. Du kanske hänger på?

Jag önskar dig en trevlig lördag. Min känns inte helt ok men jag ska göra det bästa av dagen. Kramiz.

Missa inte alla nyheter på Bonizas Hundskola!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0