Växer så det knakar.

Som småttingarna växer! Idag är de 11 dygn gamla och ögonen har börjat spricka upp så smått. Tror att i alla fall någon har öppnat sina ögon i morgon, vilket brukar ske runt 11-14:e dygnet. Det har också hänt andra saker med lilla valpgänget.

Lilla Plutten hänger med i tillväxten, det är inte längre så stor storleksskillnad på henne och syskonen, förutom de 2 jättebebisarna gul och vit. Eftersom hon är liten har hon lättare för att ta sig upp på 4 ben än de tyngre syskonen. Dock får jag fortfarande vara med vid varje mattillfälle och se till så att hon får en spene för hon har inte en chans att hålla emot när de stora syskonen trycker undan henne. Har hon bara fått en spene så är det lugnt för inget i världen kan få henne att släppa taget om den.

Mamma  Klinga mår som en prinsessa. Hon tar hand om sina bebisar på allra bästa sätt och hon äter som en häst.

 

Nu hinner jag inte skriva mer för nu väntar hundskolejobb.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0