Tre valpar söker ett hem.

Oj oj oj vad denna helgen sprang iväg fort. Dagarna har varit överfyllda av aktivitet och kvällarna har varit slitna pga den dåliga nattsömnen som valparna ger mig. Vädret har väl inte heller gjort att man känt sig piggare precis. Skulle gjort så många saker som jag inte hunnit med men idag, då blir det ändring.

Varje dag under helgen har jag sagt att jag måste ta nya fina bilder på varje valp samt väga mm, men jag har som sagt inte hunnit med. Hela tiden skulle jag bara göra ditt och datt innan jag gjorde det här. Tiden räckte inte till för fotografering. Igår köpte jag nya batterier till blixten så idag ska det minsann bli av! Ska bara äta klart min frukost och plocka undan den, sen ska jag ta de där efterlängtade bilderna och vikterna på valparna. Inget ska få stoppa mig idag.

Så detta blogginlägg kommer jag fortsätta skriva på under dagen så kika in då och då om du vill hänga med.

Fortsättning följer!

Nu är alla valparna fotograferade med helt ok bilder. Alla är också vägda och vikter ligger på var och en valps sida.

Så här söta är valparna.

2 tikar och 1 hane finns kvar att tinga. Hör av dig vid intresse.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0