Tiden går, 4 dygn idag.

Vaknade denna onsdagsmorgon med en sprängande huvudvärk. D tog nattvaket då jag hade en tidigt morgontid att passa, det gick inte att jag kom till detta viktiga möte som en sömngångare. Dock vet jag inte vilket som varit bäst, sömngångare eller huvudvärkare?

La mig ganska tidigt igår och sov som en stock fram till ca 4 i morse. Jag har sovit så hårt, när jag vaknade kändes det som om huvudet varit fullproppat med sömntabletter och det ville absolut inte vakna när klockan ringde. Har man bestämt möte så har man och är det ett viktigt möte går det inte för sig att komma försent, bara till att svänga de lurviga över sängkanten och hoppa in i duschen.

En varm, underbar dusch som tar bort min huvudvärk och löser upp alla spänningar... åh, just det!!! Det går ju inte att duscha! Vi har ju inte minsta lilla droppe vatten i huset! Åh... blev bara till att krypa ner under täcket igen och sova 30 min till.

 

Vatten ja! I torsdags morse när vi gick runt här och packade för att sen ge oss iväg mot Fagersta och dotterns bröllop, ja då gick vattenpumpen sönder. Slutade bara helt att fungera så stackars farmor har fått bo i vårt hem helt utan vatten. Som tur är har vi en djupborrad brunn i trädgården där vi kan hämta vatten till toaletter o dyl. Tack vare snälla grannar och "valpmorska" fick vi hem vatten på dunkar som vi kunde dricka och laga mat i. En sak är säker, ett liv utan vatten i huset är ett helsike!

 

Under tiden som jag var iväg på mitt viktiga möte fixade D och min kära far en ny pump och installerade den (min mamma var valpvakt). Jag kom hem till ett hus med vatten och snacka om att lyckan är stor och livet är så bra mycket lättare att leva.

Mötet ja. Det gick superbra och det blev väldigt positivt. Dock finns det lite saker att ordna innan jag kan berätta om hur det gick. Kanske börjar jag nytt jobb inom kort, eller rättare sagt, ett jobb till då jag har hundskolan kvar. Kanske finns det lite jag måste fixa innan jag kan börja. Vi får se hur det går men jag hoppas absolut på positivt.

 

Idag är valparna 4 dygn gamla. Alla mår bra och de äter som hästar. D som tog nattskiftet har varit uppe säkert 30 gånger och tittat efter varför de har pipit under nattens timmar. Aldrig har det varit något utan de har helt enkelt varit arga för att Klingas mat inte räckt till. Inte konstigt att hon inte hinner producera tillräckligt med tanke på deras viktökningar (ligger på var valps hemsida).

Mamma Klinga är så otroligt duktig med sina små. Detta är hennes första valpkull och det är alltid lite nervöst då man inte vet hur tiken kommer reagera över att ha små valpar att pyssla om. Tror Klinga är född till att vara mamma. Inte en enda gång har jag behövt hjälpa henne kissa/bajsa valparna, detta sköter hon helt och hållet på egen hand. Ofta behöver jag hjälpa tiken i början då hon inte har tålamod att slicka tillräckligt länge för att valpmagarna ska komma igång. Inte Klinga inte! Hon tvättar och tvättar tills valpen gjort vad den önskade få gjort. Ett litet pip från valpen och mamma är där och hjälper till. Denna älskade hund <3

15-målet denna onsdag.

 

Dags att fixa lite middag till familjen. Önskar dig en trevlig onsdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 10
 • #1

  Jessica (onsdag, 10 augusti 2016 20:06)

  Trean från vänster gör det på sitt eget sätt

 • #2

  Arleen Calnan (tisdag, 07 februari 2017 14:02)


  Thanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you could be a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back someday. I want to encourage you to continue your great job, have a nice morning!

 • #3

  Gracia Elbert (onsdag, 08 februari 2017 02:08)


  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 • #4

  Dacia Freeburg (onsdag, 08 februari 2017 03:14)


  You could definitely see your expertise within the article you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 • #5

  Latricia Ayers (onsdag, 08 februari 2017 14:13)


  Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 • #6

  Clint Isaac (onsdag, 08 februari 2017 21:21)


  Hey there! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 • #7

  Taneka Bissonette (torsdag, 09 februari 2017 12:58)


  I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers but this post is actually a pleasant article, keep it up.

 • #8

  Evangelina Bode (torsdag, 09 februari 2017 14:11)


  My family every time say that I am killing my time here at net, but I know I am getting knowledge all the time by reading such fastidious articles.

 • #9

  Taneka Bissonette (fredag, 10 februari 2017 00:31)


  Tremendous things here. I'm very happy to look your post. Thank you so much and I'm having a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • #10

  Chrystal Levell (fredag, 10 februari 2017 03:24)


  whoah this weblog is excellent i love studying your posts. Keep up the great work! You understand, a lot of individuals are looking around for this information, you could help them greatly.