En sorgens dag.

Idag firar vi födelsedag i mitt hem. Min tanke var att vi egentligen skulle fira 2 födelsedagar men saker och ting blir inte alltid som man planerat. Idag gick dessutom planerna helt åt skogen.

Det har inte varit många minuters sömn denna natt då den här lille krabaten varit så fruktansvärt hungrig. Jag har försökt hjälpa honom att dia och jag har försökt med nappflaska men inget utav det har han lyckats suga i sig mjölk. Enda som funkade var att spruta in getmjölk rakt in i munnen, vilket är en otroligt vansklig metod. Men det var till att välja mellan pest och kolera, hur jag än gjorde riskerade jag att han tynade bort om han inte fick näring i sig.

 

Han var ganska svag igår kväll men piggade på sig rejält efter att jag fått i honom ca 30 ml getmjölk under flera timmar. Han ökade på bra i vikt och visade mer och mer intresse för att dia Klinga, men han fick inte till det. Framåt morgonkvisten insåg jag att det faktiskt var något som inte stod rätt till. Jag antog att han hade gomspalt men antingen så litet eller så långt bak att jag själv hade svårt för att se det.

 

Han har varit så hungrig denna natt. Han har krypit runt och försökt dia gång på gång. Det har varit så jobbigt att se honom kämpa så utan att få någon mat i den tomma magen. Klockan 7 i morse fattade jag mitt beslut - jag och lille Harry åkte till veterinären där han fick somna in med hjälp av en helt underbart förstående veterinär. Medan mina tårar trillade blev Harry trött och lugn och till slut slutade det lilla hjärtat slå. Nu ska han snart få vila i vår trädgård tillsammans med andra vänner. Nu kryper han runt där uppe på de gröna ängarna med magen full av härlig mjölk och lever livets glada dagar <3 R.I.P lilla fina Harry <3 Ditt liv på jorden blev kort men ändå han du fånga många människohjärta i ditt lilla valphjärta. Det är så skönt att slippa se dig lida mer.

Ja då var det 7 små underverk kvar i valplådan. Små underverk som mamma Klinga tar hand om på allra bästa sätt. Hon pysslar och tvättar sina små och mjölken har kommit igång bra. Om en stund ska jag gå upp och ta foto samt väga valparna och därefter kommer det en liten valprapport samtidigt som jag ska göra en ny hemsida åt de små "HarryPotter-valparna". Temat har de fått då de är födda på dotterns bröllopsdag och bröllopet gick i Harry Potter-tema.

3 dygn gamla.
3 dygn gamla.

Ja som sagt så var det bröllop under samma dag som denna fina valpkull kom till världen. Kameran gick varm och här kommer lite av bilderna jag tog (dock oredigerade).

Tyvärr har hemsideföretaget ett stort bekymmer med förmågan att vända bilderna rätt. Funkar inte och nu ger jag upp för att krypa ner i sängen en stund.

 

På återhörande. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0