En stor dag.

Vilken dag Lördagen den 6 augusti 2016 blev. En dag att minnas för all framtid. 2 stora händelser ❤️
vi åkte upp till Fagersta i torsdags morse. Bilen rullade upp i lugnt tempo och vi anlände till stugan på campingen runt 16-tiden. Vi åt middag och myste. I fredags var det dukning och fixa lokalen inför gårdagens bröllop. Hela tiden hade jag kontakt med hemmet med rapporter om Klinga.
Igår, lördag, var då den stora dagen. Redan på morgonen fick jag veta att Klinga inte var intresserad av någon mat, vad än hon blev bjuden på. Ok, då är det alltså denna dag som ett gäng nya valparska komma till världen. Valpmorskan Cecilia underrättades och hon satte sig direkt i bilen för att åka ut till Klinga. Jag kände mig trygg och kunde i lugn o ro förbereda mig och familjen infördagens bröllop.
Bröllopet gick bra och vår dotter har nu blivit Fru Rudolfsson. Det var ett mycket fint bröllop och bilder kommer när jag är tillbaka hemma och lagt över alla bilder.
Under tiden det var bröllopsfest fick jag uppdateringar om en valpande Klinga. Hon var så duktig liksom valpmorskan. Klinga är nog gjord för att föda valpar. När jag gick och la mig vid 2-tiden hade det kommit 3 tikar och 3 hanar. Färgerna är svart med lite vita tecken samt svart/blå enligt rapport.
Vaknade runt 8-tiden och såg meddelande på mobilen, fick en chock!!! Plötsligt i natt hade det kommit ytterligare 2 valpar i raketfart, en tik och en hane. Vi har alltså nu fått 4 av varje. Fina Klinga och Joey har nu äntligen blivit föräldrar. Lyckan är stor ❤️❤️❤️
Kvar i hemmet är den otroligt duktiga valpmorskan och hon stannar tills jag kommer hem i morgon. 

Just nu sitter vi och fikar. Senare under dagen ska vi åka till brudgummens hem för presentöppning. Det är vad jag vet hittills. 

Önskar dig en trevlig söndag. 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    karin ligaard (söndag, 07 augusti 2016 19:26)

    grattis med bröllopet och inte minst med valparna.
    vi får titta på bildarne när de läggs upp om det finns en brun hane, annars får vi avvakta nästa gång. kärligsta hälsningar familien ligaard