Vi närmar oss med stormsteg

Nedräkningen har börjat på många sätt och vis och även om jag räknar ner till underbara händelser räknar jag också ner med stress.

Idag är det tisdag och det är bara 2 dagar kvar tills jag och familjen lämnar Skåne för att åka upp till Fagersta (6 timmar uppåt landet) där vi ska stanna ett par dagar. Vår fina dotter ska nämligen gifta sig med sin älskade fästman och givetvis ska vi närvara på bröllopet. Man längtar efter denna dagen med både glädje och vemod samt enorm stress. Det är så mycket som ska fixas både hemma och när vi kommer dit. När dottern gift sig står hon inte längre under föräldrars ansvar, enligt mycket gammal sed :-) Efter bröllopet blir det kära Sebastian som får stå för hennes trygghet på alla sätt och vis hihi.

Lördagen den 6 augusti blir dottern Sabina och blivande svärsonen Sebastian Herr och Fru Rudolfsson. Klockan 15.00 tågar min kära man och pappa till bruden in i kyrkan och jag tror inte många ögon kommer vara torra. D lämnar över vår dotter till hennes älskade blivande man och från och med den stunden måste vi vänja oss vid att kalla vår dotter vid annat namn - Sabina Rudolfsson... Får smaka många gånger på detta för att vänja mig tror jag :-)

Jag har en ganska stressad make här hemma då han ska hålla tal vid själva middagen, vilket alltid åligger på brudens far. Jag förstår att det är stressande och jag hoppas han snart är klar med talets planering så jag kan få min vanliga glada D tillbaka. Själv tänkte jag också hålla någon form av tal men jag hoppade av, det är så många ändå som kommer hålla tal och jag behöver inte ta upp mer tid. Jag sitter hellre lugnt och stillsamt vid bordet och lyssnar på alla andras lovord över det underbara brudparet och fäller en och annan tår. (Blir till att köpa vattenfast mascara).

Bröllopet stressar även mig då Klinga kanske kommer föda sina efterlängtade valpar under denna helgen. OM någon jag ständigt "ber" till lyssnar på mig kommer hon hålla sig till måndag/tisdag (dygn 62/63) då jag är tillbaka i hemmet men ännu har jag inte fått något löfte från "den där tillbedda". Jag får nog förberedda mig på att jag får lämna över denna valpning till min underbara assisten, som Klinga känner otroligt väl, känner sig trygg med och som även jag känner mig trygg med. Dock kommer jag ha svårt att lägga telefonen ifrån mig under bröllopet. Detta kommer vara mycket nervöst samtidigt som det kommer vara helt underbart.

Som sagt, nedräkningen har börjat och vi har plötsligt hamnat väldigt nära slutet. Det är så mycket som ska förberedas inför både bröllopet och valpningen. Tycker att jag hela tiden varit ute i god tid med mina förberedelser men idag tycker jag att jag är väldigt sent ute, precis som det allt som oftast är.

 

Jag ska plocka fram valpbädden och fixa allt som hör valpningen till. Allt ska vara klart för min assistent att hjälpa Klinga på allra bästa sätt samt ta hand om valparna fram till det att jag kommer hem.

 

Jag har beställt Spettkaka som ska hämtas i morgon. Jag måste handla. Jag måste bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på bröllopet. Jag måste, jag måste, jag måste..... Har inte sovit många minuter denna natt och lär inte sova många minuter kommande nätter heller, antar jag.

Pratade med Sabina i morse och hon undrade om jag sett filmen hon är med i, reklamfilm för att söka jobb på Bring vilket är hennes arbetsplats. Nä men nu har jag :-)

Visst är hon duktig? :-) Hon har också varit med i reklam för att Bring fyllde 25 år i år.

Sabina fick vara med för att hon fyllde just 25 år i år och mannen är med för att han varit anställd i 25 år. Bring tyckte hon gjorde ett så bra jobb vid fotograferingen så de ville även ha med henne i reklamfilmen :-) Stolt mamma :-)

Dags att ta tag i dagen. Önskar dig en trevlig tisdag.

Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0