Inget är som väntans tider.

Då har jag tillbringat 2 hela dagar i Norge i väntan på att Lightschaps Tulipa Queen of Night "Sussi" valpar ska komma till världen.

Denna fina hund som är syster till min egen fina Klinga. Dessa två systrar som väntar valpar med 2 veckors mellanrum och ungefär lika många valpar. Sussi har gjort röntgen där man såg 5 säkra och kanske ytterligare en. Klinga har "bara" gjort ultraljud där vi såg exakt samma antal.

 

Idag har Sussi varit lugn och ätit med bra aptit så det lär bli ytterligare en lugn natt utan valpning. Kanske kan hon behaga sätta igång det hela under måndagskvällen. Matte Hanne ska jobba i morgon så hon får gärna vänta tills hon kommer hem så matte får vara med om sin hunds första valpning.

 

Igår gjorde vi det sista av alla inköp som kan behövas för att ta emot ett gäng underbara Sussi/Sil-valpar, så nu sitter vi här och är redo upp till tänderna och bara väntar.

 

Norge är ett underbart land på väldigt många sätt. I dag fick jag lära mig att man inte får klippa gräset i Norge om söndagarna då det är vilodag. Man får inte heller hänga ut tvätt på tork. Varför har vi inte den regeln i Sverige?

 

Nu kallar sängen. Natti natti...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Jessica Cassland (måndag, 25 juli 2016 11:49)

    Tyckte väl att hon var väldigt lik Klinga❤️