Ibland lönar det sig.

Ibland är det skönt att vara hemma hela dagarna, ibland är det supertråkigt. Jag skulle gärna vilja ha något uppdrag där jag är hemma och jobbar ibland och borta och jobbar ibland. Jag söker alltså jobb med ljus och lykta. Ett jobb som jag kan ha utöver min hundskola.

Fick lite sovmorgon denna torsdag av Yoda. Han brukar väcka mig runt 7,30 men denna morgon var han tyst ända till 8,30. Det är ju inte måndag så jag vaknade på gott humör. När jag vaknar öppnar jag alltid mobilen direkt och då kollar av mail som inkommit under sen kväll, natt. Det fanns ett mail som gjorde dagen ännu bättre - ett företag vill ha in mig på en intervju :-D Klart jag kommer! Vilket företag och vilken sorts jobb, det tar vi när jag vet mer. Är bara så otroligt glad.

Vad jag njöt igår eftermiddag! Satt på uteplatsen med ett glas rosévin och njöt av denna underbara sol och klarblå himmel. Idag ser det ut till att bli samma väder. Älskade sommaren är tillbaka för ett par dagar framåt.

 

Dock lär jag inte kunna njuta av sol och värme under kommande helg då jag befinner mig i Oslo och förhoppningsvis i valplådan. Det ska snart födas valpar och jag är så glad att jag har fått förtroendet att hjälpa till. Måtte nu allt gå vägen. Tiken som ska föda är syster till Klinga och hon som Klinga är de förstföderskor, vilket gör att man inte har den blekaste aning om hur de är som mammor, hur lätt eller svårt de har för valpning mm. Det är spännande värre.

 

Lite si så där att jag missar dotterns födelsedagsfest men det är svårt att vara på två platser samtidigt.

BARN MED HUND!

Har du barn som är i åldern 7-15 år och vill träna med egen eller lånad hund (får låna våra hundar) samt bor inom köravstånd till Eslöv?

Då är detta barn och ev hund varmt välkommen ikväll, torsdag kl 18.00-19.30, för att träna lite trix och konster tillsammans med mycket barnvan hundinstruktör. Kostnad: 50 kr.

 

För anmälan skicka mail till bonizashundskola@gmail.com

 

Barnet tar med:

Godis och leksak

Filt till hunden

vatten och vattenskål

Fast halsband, halvstryp eller sele.

Vanligt koppel (Inte Flexikoppel)

Nä, det är för fint väder för att sitta här i köket. Dags att gå ut och få lite sysslor gjorda.

Önskar dig en trevlig torsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0