Måndagshumör.

Jag hatar verkligen måndagar. Går och lägger mig glad i hågen på söndagskvällen för att vakna upp som ett monster på måndagsmorgonen. Vill inte alls stiga upp ur sängen. Vill bara dra något gammalt över mig.

Det här är alltså jag denna morgonen, precis som alla andra måndagsmornar. Jag är ilsken som ett bi. Vet inte på vad, jag bara är arg och olustig. Vädret gör inte mitt humör bättre, regn och blåst.

 

Det är så tråkigt att D är tillbaka på jobb, liksom alla andra måndagsmornar. Jag vill ha honom hemma. Jag vill att han börjar sin semester nuuuu. JAG orkar inte att han jobbar längre :-)

 

Men... håva in mer kaffe och ät en macka till. Ta mina vitaminer, diska undan gårdagens underbara middag och om jag kan, diska undan mitt dåliga humör. Jag vill vara glad och se positivt på livet. Vill inte sitta här och sura längre. Nä, skärp mig!!! Det är snart fredag igen.

Så här ser det ut i mitt kök i skrivande stund. I går eftermiddag blev hela vår flock komplett. Till det har vi ytterligare 3 härliga schappar i hemmet, 2 åker dock tillbaka till sitt "pensionat" idag. Det blev många kramar och pussar igår kväll, när de kom in genom dörren. Vad jag har saknat dem.

 

I morse på promenaden var det en pigg och glad Klinga som sprang runt och busade med sin bästa vän, Stella. Trots att hon har valpar i magen rusade dessa 2 runt som tokar.

Klinga, dygn 34.

 

  • mage: 62 cm (total ökning 4 cm)
  • midja: 57 cm (total ökning 4cm)

 

Vecka 6 (i morgon)

Öronsnibbarna och ögonlocken växer och täcker i slutet av veckan örongång och ögon. De yttre könsorganen börjar förändra sig i riktning till han- och honkönsorgan.
I början av veckan skiljs tårna helt, och i slutet av veckan bildas klorna. Morrhår börjar växa ut.
Tarmsystemet lämnar navelsträngen och befinner sig nu placerad i bukhålan.
Hos tiken ses en svag rosafärgning av bröstvårtorna, och beroende på antalet  valpar i livmodern vill buken tillta lite i omfång.

Dags att städa undan helgen och plocka fram det goda humöret. Önskar dig en trevlig måndag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0