Sommar och sol.

Sommar och sol och livet leker. Eller hur? I alla fall i mina drömmar för utanför fönstret vräker regnet ner och det är inte i små mängder. Inomhus är det så mörkt att jag får ha alla lampor tända, annars kan jag lika gärna krypa ner under täcket igen. Vad tycker hundarna om denna sommardag?

Valparna tycker "Jag tänker absolut inte bajsa ute i det regnet. Varför kan man inte lika gärna göra det inomhus så man slipper bli blöt om fötterna och pälsen"? De vuxna hundarna (India och Klinga) bryr sig inte så mycket, så länge man slipper gå ut i trädgården. De sprang gladeligen iväg ut i vår skog på den mycket korta morgonrunda som vi tog medan valparna stod och huttrade intill mina fötter.

 

Jag har sagt det förr och säger det igen. När jag blir pensionär flyttar jag utomlands! Jag står inte ut med detta väder när det ska vara sommarvarmt och sol. Jag känner att jag blir smått galen.

Trots vädret och helt fel ätande igår så har jag gått ner ytterligare 1 gram i morse. Lite glädje blev det ändå i det dystra vädret.

Som jag tidigare skrev har jag bara 2 vuxna hundar hemma, Klinga och India. Resten av flocken har åkt med en bekant till Falsterbo Horseshow för att delta i olika uppvisningar och aktiviteter. När de inte "jobbar" bor de tillsammans med familjen i husvagn. Jag tycker så synd om de alla med tanke på det här vädret. Tänk att få in 4 långhåriga superblöta hundar i husvagnen och tänk att tillbringa hela dagarna utomhus i det här vädret. Nä, fy för... Måtte detta dra över så de får fint väder under resten av vecka. Jag håller både tummar och tår. Hundarna tycker ju att det här är så kul...

Nä, skrivarlusten tog slut. Ha en bra onsdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0