En tom lördag.

Det är lördag morgon och jag sitter här vid frukostbordet tillsammans med min kära D. På bordet står det sedvanliga när det är helg: bröd, flingor, youghurt, kaffe och kokta ägg. Vid bordet har vi sällskap.

En liten tjej är väldigt sugen på det vi har på vårt frukostbord. Det är lilla Concha som är här för passning.

 

I går morse fick hon ligga på en stol bredvid mig då hon frös efter den blöta morgonrundan i skogen. Idag tycker hon att man minsann kan göra samma sak även om man inte är frusen.

 

Hon är jätteduktig. Hon bara sitter där och tittar på vad som finns i närheten, försöker inte ta från bordet o dyl. En duktig liten tjej.

Ja, det är som sagt lördag och för mig en väldigt ovanlig lördag. Det är en lördag utan en enda kommentar i kalendern. En lördag som inte består utav ett enda måste. En lördag som jag kan göra precis vad jag vill göra, men en lördag som jag inte kan göra precis vad jag vill göra. Kryptiskt eller hur? Vad vill jag då göra denna "tomma" lördag? Jo, jag vill ligga ute i trädgården bredvid poolen på en solstol och bara lapa sol, då och då tar jag ett härligt dopp i poolen. I kväll vill jag starta grillen med någon avancerad köttbit som vi avnjuter tillsammans med ett glas vin på uteplatsen. Varför kan jag inte göra det då? REGNET VRÄKER NER och kommer göra så hela denna dagen. Enda stunderna jag kommer tillbringa utomhus är när hundarna måste ut. Så himla tråkigt väder, suck.

 

Jag får nog tillbringa denna "tomma" lördag inomhus med lite hundträning i köket, måla i vuxenmålarboken och vika tvätt. Åh vilken tråkig lördag :-(

Jag får fortsätta drömma om denna gula tingest som ska pryda en blå himmel när det är sommar. Drömma under tiden jag avnjuter denna "tomma" lördag.

 

Önskar dig en trevlig dag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kerstin (lördag, 02 juli 2016 10:42)

    Visst är hon duktig! Tycker nog Concha är bra ändå..kram på er o hoppas vädret skärper till sig hos er.