Magisk kväll.

Igår var det en bra dag för mig. Jag fixade och plockade i hemmet och fick i alla fall ordning i köket :-) Jag har alltid storslagna planer på att jag ska hinna så mycket under en dag, de planerna faller alltid i stöpet. Men vad gör det? Vem tar mina sysslor ifrån mig? De ligger där de ligger tills jag tar tag i dem. Dagen var bra, kvällen var ännu bättre.

Igår eftermiddag kom denna lilla goding tillbaka hem till oss - Lightschaps Litore Concha för 1 veckas passning. Helt underbart att åter ha en valp i hemmet.

 

Ni skulle se Friggs lycka när de återsågs. Sedan Concha kom har hon och Frigg ätit, sovit och lekt massor tillsammans. Jag får nästan lite dåligt samvete för att "jag tagit valparna ifrån henne". Ingen annan av våra tikar har reagerat så här när valpar kommer tillbaka. Under alla mina år som uppfödare har jag aldrig sett ett så här kärt återseende mellan mamma och valp. Har alltid sagt att Frigg inte är som alla andra och hon är verkligen inte som alla andra. Denna goa underbara hund <3

I skrivande stund ligger mor och dotter och vilar under köksbordet

Och där tog morgonens bloggskrivande slut då jag fick besök av mina älskade föräldrar som hjälpte mig att städa mot att jag hjälpte pappa med datorn :-) En väldigt bra deal för min del haha.

 

Resten av dagen har bestått av planering mm samt småplock här och där. Kvällen fortsätter i samma tecken och tvättmaskinen ska också få lite motion. Det ihållande regnet har äntligen bytts ut mot härligt kvällsol. Efter regn kommer alltid solsken! Eller hur?


Klicka på bilden för större format!

 

Igår kväll var det åter dags för kurs. Jag och D hade bestämt att han tar valpkursen och jag fortsättningskursen men när vi var på väg mot kursplatsen i Tygelsjö bestämde vi oss för att byta. Jag tog valpkursen och D fortsättningskursen.

 

Jag fick ett helt gäng underbara kursdeltagare, 9 stycken valpar med hussar och mattar som var så taggade för att börja träningen av sin lilla nya familjemedlem.

Det har varit en jobbig dag och nu är min energi slut. Jag ska ta tag i disken och sen ska jag sätta mig i mitt nystädade uterum och bara slappa tillsammans med goa lilla Concha och mina älskade hundar.

 

Ha en god kväll. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0