Semester och dräktighetstecken!

Då börjar en liten del av den tid man längtar efter större delen av året, semestern. Från idag har min kära D 10 dagars semester och vi har 10 underbara dagar tillsammans. 3 av dagarna semestrar vi i hemmet, resterande dagar semestrar vi i Paradiset i Tyskland. Härligt men oj vad jag kommer sakna hundarna som är hemma med hundvakt.

Denna frukostmorgon när Klinga är på dygn 10 såg jag tecken nr 2 på att hon förhoppningsvis är dräktig.

  • Tecken 1: Hon är väldigt "värdig" när vi är ute på promenader. Med det menar jag att hon tar allt i sin egen lugna takt. Hon leker och busar inte. Hon gör inga "schapperusningar" och hon lunkar bara runt mig, precis liksom sin mormor och moster.
  • Tecken 2: Klinga tigger aldrig vid bordet. Hon kan servera sig själv på egen hand om vi inte är i närheten och det finns möjlighet men hon tigger aldrig vid bordet. Men nu!!!! Herre jösses vad hon tigger. Ett mycket starkt dräktighetstecken <3
Ultraljud Litorekullen.
Ultraljud Litorekullen.

Igår bokade jag tid för ultraljud på Klinga samtidigt som jag ska vaccinera Daiki. Det är bokat till torsdagen den 7 juli kl 12.30. En dag man nu längtar efter,

Nä, jag har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu. Jag plockar in frukosten och fortsätter sen med gårdagens tråkiga pappersarbete och avslutar dagens uppgifter med att städa ovanvåningen vilket jag borde gjort för längesedan :-)

 

Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz

 

Avslutar med en liten filmsnutt från morgonrundan.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0