Livet går vidare.

Nu har det gått 2 dagar sedan Bonzo vandrade över regnbågsbron. 2 dagar av saknad men både jag och D har klarat det över förväntan. Sorgen är stor men så är även lättnaden. Han har det bra där han är nu tillsammans med Iza, Algot och Kalle. Livet går vidare här nere på jorden.

Fina lilla klinga och lilla Daiki på morgonpromenaden i det våta gräset. Lilla Klinga som idag är på dygn 8 och om jag får tro på min känsla så ligger det ett gäng valpar i hennes mage.

 

Antingen är hon så här otroligt lugn för att hon är dräktig eller så saknar hon sin buskompis Stella och av den anledningen inte leker, springer mm. Jag väljer dock att tro på den första anledningen.

 

Några av våra tikar, bl a India, ändrar sin aktivitetsnivå direkt efter hon blivit parad och det har "tagit sig". Hon blir så här lugn och visar inget intresse på att busa och springa omkring. Om jag inte minns fel gäller samma sak för Heidieh. Jag känner alltså ingen beteendeförändringen. Då detta är Klingas första kull vet jag ju inte hur hon kommer att reagera under sin dräktighet.

Fostrets utveckling, dygn 8.

Ungefär 8-9 dygn efter befruktningen finns i äggledaren en cellklump kallad morula innehållande 16 - 32 celler. 
De första befruktade äggen inväntar de övriga, så när äggen vandrar ner genom äggledaren till livmodern, kommer alla att ha samma ålder. Ner vandringen sker det 10-14:e dygnet.
De första befruktade äggen inväntar de övriga, så när äggen vandrar ner genom äggledaren till livmodern, kommer alla att ha samma ålder.

Det är en mysig väntan vi har framför oss under ca 8 veckor. Oj, jag måste mäta hennes midja och mage idag så jag har ett grundmått.

 

mage: 59 cm

midja: 50 cm


Hur i hela fridens namn kan det komma ut så mycket oljud ur två såna här små troll? Det kommer ut lika mycket fram som bak :-) ja bajskorvarna är inte små de heller hihi.

 

D åkte till jobb runt 5.30 i morse. Han smög förbi hundrummet där valparna låg och sov. Han trodde han smög ska jag kanske skriva istället för de hörde absolut honom och tjoade att nu var det morgon.

 

Halllå matte!!! Hör du oss? Det är morgon, matte!!!!! Hallååååååååå.... Detta hojtade dessa två för full hals, samtidigt som de drog och slet i grinden, i 2 timmar! Inte en minut var de tysta. Livet var såååå orättvist. Gissa om jag höll på att bli galen.

 

Låg där och vände och vred mig, trött som bara den. Till slut bestämde jag mig för att stiga upp ur sängen, klockan var då 7.30. Vad händer då? Jo, valparna tappade lusten att vråla och blev tysta. Men åhhh! Jag hade bestämt mig så jag svingade de lurviga ur sängen och tog ut det lilla hundgäng jag har hemma på morgonrundan.

Här har du resten av mitt hundgäng. De är på sitt "träningsläger" och firar skolavslutning med Sofia och Erika. Det ser ut som att de har det riktigt gott tillsammans med tjejerna och familjens pudlar <3

Som sagt, livet på jorden går vidare även utan Bonzo, något vi nästan inte kunde tro när vi hade honom i livet. Nu fokuserar vi på att få hem honom så han kan få en plats att vila på i vår trädgård. Vi fokuserar på den väntande valpkullen och lilla Daiki som stannat kvar på kenneln. På söndag morgon flyttar sista valpen ut, Grå/Chilli och Daiki blir ensam med de vuxna hundarna.


Vi fokuserar också på något jag längtat så länge efter, att få komma tillbaka till Paradiset. För ca 1 år sedan åkte vi till Tyskland för att lämna Lotus Naga hos hans familj. Vi hyrde då in oss på deras pensionat och ja, det är rena rama paradiset. Vi har bokat in oss igen och på söndag påbörjar vi en veckas underbar semester i paradiset tillsammans med mina föräldrar, Naga och hans underbara familj. Som jag längtar!!!!   http://www.pensionamspreeufer.de/

Naga - son till India och Gandhi.
Naga - son till India och Gandhi.

Frukosten ska bort och städning ska påbörjas. Önskar dig en trevlig onsdag. Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0