Utlämning och väntan.

Tänk att jag inte haft en enda minut över för att blogga sedan jag och Klinga kom hem från vår parningsresa i Holland i Torsdags kväll. Dagarna har rusat fram med valputlämningar mm.

Fina tanten Chia.
Fina tanten Chia.

Denna underbara tjej blev superglad när jag och Klinga kom hem i torsdags kväll, efter 12 timmars bilkörning. Äntligen var matte och barnbarnet tillbaka i flocken.

 

India blev dock inte lika glad, jo för mig men inte för Klinga. Hon visste precis var hon hade varit och enligt India är det bara hon som ska föda valparna. Men efter att Klinga fått sin tillsägelse har allt varit lugnt och fridfullt i flocken. Klinga visste precis vad som väntade när hon kom hem och vägrade att gå ut ur bilen. Nu är allt frid och fröjd.

I fredags var det dags för valputlämning nr 3, 4, 5, 6. Började morgonen med att bada och klippa klorna på alla valparna som skulle flytta denna dag. Alla papper var i ordning sedan tidigare.

Fröken grön/Siri med familj.
Fröken grön/Siri med familj.
Gossen grå/Cockie med familj.
Gossen grå/Cockie med familj.
Gossen Gul/Ackilles med familj.
Gossen Gul/Ackilles med familj.
Fröken orange/Bindi med matte.
Fröken orange/Bindi med matte.

Önskar alla dessa fina familjer all lycka till med sina nya små telingar.

Igår var det ytterligare en valputlämning. Det var mitt mystroll Concha/Sickan som skulle flytta till sin familj i Göteborg. Denna valp som jag matat upp med nappflaska och som såg mig som den stora gudinnan. Denna tjej som alltid skulle sitta hos mig likt en papegoja. Tur att lilla Daiki ska stanna kvar då dessa två är så lika i beteendet.

 

Önskar även er lycka till.

I måndags när valparna precis blev 8 veckor gamla lämnade D ut de två första telingarna till sina familjer.

Fröken svart/Iriz med sin familj.
Fröken svart/Iriz med sin familj.
Fröken Brun/Zoey med sin familj.
Fröken Brun/Zoey med sin familj.

Idag är det söndag och en lugn dag. En dag för kurering av mitt så otroligt onda revben. Natten har varit pest och pina, tror jag t om hade feber igår kväll då jag däckade runt 20, innan kvällsmiddagen. Jag var helt slut. Sitter nu här i det fina sommarvädret och äter frukost, känner mig helt drogad efter nattens stora tablettintag. Tror det får bli vårdcentralen för min del på måndag.

Hur går det då med valparna i Klingas mage? Ja, den som visste... Hon verkar ännu inte ha kommit ur höglöpet så det gäller att vi håller isär henne och Gandhi. Vi har stora fina hundgårdar så det är inget större problem mer än att han blir lite småstressad av ha henne i sin närhet utan att få komma till. Klinga bryr sig inte ett dugg men ställer upp sig när han är i närheten. India är också väldigt intresserad av henne och ska rida o hålla på, idag fick hon dock en ordentlig tillsägelse av Klinga så kanske och förhoppningsvis är hon nu på väg ur löpet. Jag hoppas så innerligt att det ligger ett gäng härliga valpar i Klingas mage.

Nu ska jag plocka undan frukosten och ta mig mot stan för lite matinköp. Vi hörs och kanske syns... Kramiz

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kerstin (söndag, 12 juni 2016 15:03)

    Lugn natt men idag har vi fått en liten piraya