Allt enligt planerna.

Vi fortsätter ha det finfint här i Holland! Vädret är toppen men nästan snäppet för varmt, i alla fall för hundarnas aktivitet. Vi bor toppen men vi uppför oss inte som hotellpersonalen är van vid :-)

Hotell Tasty World, Hoogerheide, Nederländerna.

http://tastyworld.nl/


Igår var en otroligt varm dag, säkert 30 grader i skuggan och åskan hängde i luften. Det var kvavt så det nästan inte gick att andas men åskan förblev borta. I dag är det inte lika varmt och ännu har inte solen tittat fram på himlen.

 

Igår började vi dagen med en god frukost i restaurangen för att sen ta igen oss en liten stund på våra rum. Jag bloggade, Klinga sov och vad föräldrarna gjorde har jag ingen aning om. Framåt förmiddagen tog vi oss en promenad bort till vad jag tycker vad stan men lokalbefolkningen tycker är en plats där man bara kan hitta det där lilla nödvändiga. Det var lugnt och mysigt.

Föräldrarna och Klinga framför en häftig skyltning.
Föräldrarna och Klinga framför en häftig skyltning.

Vid middagstid var vi tillbaka till hotellet. Vi hade varit uppe tidigt (frukost mellan 6-8) så vi skulle ta en vilostund. Dock är som sagt AC:n sönder på mitt rum och solen stod på så det var säkert 50 grader varmt där inne, trots alla fönster öppna. Jag och Klinga stod inte ut så vi satte oss på en skuggig plats utomhus medan föräldrarna (som har AC) tog en vilostund. Vet inte hur många gånger personalen frågade om vi inte skulle gå ut... Till slut frågade jag om det var ovanligt att folk stannade på hotellet, vilket det absolut var. Jag fick samma fråga i morse och då svarade jag att jo, idag ska vi faktiskt ut på en tur :-)

Klinga och Joey <3
Klinga och Joey <3

Vid 15-tiden kom Joey med matte Miriam. Vi gick bort till gårdagens grönområde och idag tog det inte lång stund innan de satt ihop. Tänk vad rätt denna duktiga veterinär hade! Han kunde räkna ut exakt tidpunkt bara genom ett blodprov. Vi fick till en bra parning och en fin hängning. Här ovan ser du kärleksparet efter parningen. Det var varmt och svettigt för både hundar och mattar.


Idag är sista heldagen här i underbara Holland. Vi ska som sagt lämna hotellet en stund för att göra en liten utflykt, bland annat mot havet. Vart vi mer styr kosan har vi inte funderat på. Vi ska dock vara tillbaka här fram emot kvällen då vi ska försöka få till den sista parningen (enligt veterinärens råd).

Det blir någon lätt fika på vår utflykt för att sen inta en gigantisk middag framåt kvällen. Vi har ätit på hotellets restaurang varje kväll och trots 2 stora middagar har vi inte smakat av mer än kanske 1/4 av vad de har att erbjuda. Det är som en bufé med allt vad man kan tänka sig. Sushi, grill, wook, tepanyaki, grill, sill, fisk, kött, dessert, glass... ja, jag kan inte berätta allt vad man kan äta här. I priset ingår dessutom hur mycket öl eller vin man önskar. Ikväll blir det dock lättsam dricka eftersom jag har ca 9 timmars bilkörning framför mig i morgon.

Nu ska jag och min otroligt lugna och fina Klinga ta oss en morgonbajsrunda eftersom hon intagit en stor portion frukost för en stund sedan. Kanske gör vi ett nytt besök hos granngetterna. När vi är klara blir det åka av.

 

Ha en god onsdag. Kramiz.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0